fbpx

Ευρωπαϊκό Γυναικών: Τα συγχαρητήρια της Ομοσπονδίας προς την Ελληνική αποστολή

Ευρωπαϊκό Γυναικών: Τα συγχαρητήρια της Ομοσπονδίας προς την Ελληνική αποστολή

Η Εθνική μας Ομάδα Γυναικών ολοκλήρωσε την παρουσία της, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο Μαυροβούνιο, με τον καλύτερο τρόπο κατακτώντας για την Ελλάδα ένα χάλκινο μετάλλιο από την Όλγα Παπαδάτου, αλλά και μία 5η θέση, δείχνοντας ακόμη μία φορά ότι τα «γαλανόλευκα γάντια» αφήνουν την σφραγίδα τους από όπου κι αν περάσουν.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας, Χάρης Μαριόλης ιδιαίτερα συγκινημένος μίλησε για τη νέα σπουδαία επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας, λέγοντας πως είναι περήφανος και ευχαριστημένος με όλες τις αθλήτριες της αποστολής, αλλά και πως πλέον το επίπεδο της πυγμαχίας στη χώρα μας έχει ανέβει πολύ.

«Είμαι πολύ περήφανος και πολύ ευχαριστημένος με την εξέλιξη της πορείας της Εθνικής μας Ομάδας Γυναικών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Η πρωταθλήτριά μας Όλγα Παπαδάτου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και αναμετρήθηκε με εξαιρετικά δυνατές αθλήτριες δείχνοντας ότι το επίπεδο στην Ελληνική πυγμαχία έχει ανέβει πολύ και επάξια μπορεί να διεκδικεί την υψηλότερη θέση στο βάθρο.

Παράλληλα η Χρυσούλα Πλέα κέρδισε την 5η θέση αλλά και όλες οι πρωταθλήτριές μας έπαιξαν καταπληκτικούς αγώνες. Συγχαρητήρια σε όλη την Ελληνική αποστολή, στις δυναμικές Πρωταθλήτριές μας και στους Ομοσπονδιακούς Προπονητές μας, που με εντατική δουλειά κάθε φορά μας αποδεικνύουν ότι τόσο οι αθλητές όσο και οι αθλήτριές μας έχουν μπει σε αμείωτους ρυθμούς προετοιμασίας για τα επερχόμενα προκριματικά των Ολυμπιονικών αγώνων του 2024 στο Παρίσι. Όπου η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας είμαι σίγουρος ότι θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο για την χώρα μας».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά