fbpx

Μεγάλα ονόματα στο Γκραν Πρι του Μάντσεστερ

Μεγάλα ονόματα στο Γκραν Πρι του Μάντσεστερ

Κάτοχοι χρυσού μεταλλίου από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα εμφανιστούν στο Γκραν Πρι του Μάντσεστερ μεταξύ των 256 αθλητών από 61 χώρες, ενώ το παρών θα δώσει και ομάδα προσφύγων. Η δράση θα κρατήσει τρεις ημέρες με τη διοργάνωση να επιστρέφει στην περιοχή όπου διεξήχθη και το πρώτο Γκραν Πρι του αθλήματος το 2013.

 Μεταξύ αυτών που θα πάρουν μέρος είναι ο Βίτο Ντελ’Ακουίλα, ο Ιταλός που πήρε τον Ολυμπιακό τίτλο στην κατηγορία των -56 κιλών. Άλλο ένα μεγάλο όνομα είναι αυτό της Ταϊλανδής Πανιπάκ Γουονγκπατανακίτ, που πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο στην κατηγορία των -49 κιλών.

 Συνολικά οκτώ κατηγορίες βάρους θα εκπροσωπηθούν με την οικοδέσποινα Μεγάλη Βρετανία να στηρίζει τις ελπίδες της στη «χρυσή» Ολυμπιονίκη του 2012 στο Λονδίνο και στο Ρίο ντε Ζανέιρο το 2016, Τζέιντ Τζόουνς, στα -57 κιλά. Από τη βρετανική ομάδα ξεχωρίζουν επίσης ο Μπράντλεϊ Σίντεν, με το αργυρό Ολυμπιακό μετάλλιο του Τόκιο στα -68 κιλά και η Λόρεν Γουίλιαμς, που πήρε επίσης το αργυρό στην ιαπωνική πρωτεύουσα, στα -67 κιλά.

 Τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια η Μπιάνκα Κουκ, παλαιότερα γνωστή ως Μπιάνκα Γουόκντεν, θα εκπροσωπήσει την οικοδέσποινα χώρα για πρώτη φορά μετά το γάμο της με τον επίσης αθλητή του Τάε Κβον Ντο, Άαρον Κουκ. «Το παγκόσμιο Γκραν Πρι του Μάντεστερ έχει να κάνει με τις αναμετρήσεις των κορυφαίων οπότε το θέαμα είναι πάντα εγγυημένο», είπε ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, Τσουνγκγουόν Τσούε. «Η πόλη του Μάντσεστερ είναι ένα ξεχωριστό μέρος για το άθλημα καθώς εδώ έγινε το πρώτο Γκραν Πρι το 2013 και γνωρίζουμε την ικανότητα της πόλης από διοργανώσεις όπως είδαμε με το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2019 και το ευρωπαϊκό του 2021».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά