fbpx

Περισσότερες από 400 συμμετοχές στο Γκραν Σλαμ του Άμπου Ντάμπι

Περισσότερες από 400 συμμετοχές στο Γκραν Σλαμ του Άμπου Ντάμπι

Με τους τζουντόκα να ξεπερνούν τους 400 διεξάγεται το Γκραν Σλαμ του Άμπου Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η δράση αρχίζει μόλις οκτώ ημέρες από τη λήξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Ουζμπεκιστάν, με 414 αθλητές να εκπροσωπούν 65 χώρες και να διαγωνίζονται σε τρία τατάμι.

 Συνολικά επτά κατηγορίες ανδρών και γυναικών θα εκπροσωπηθούν και σε κάποιες ο τίτλος είναι ανοικτός με την απουσία των παγκόσμιων πρωταθλητών, στα -48 και -52 κιλά των γυναικών και στα -73 κιλά των ανδρών. Παρούσα θα είναι η κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η Νόρα Γκιάκοβα από το Κόσοβο, η οποία επιστρέφει για πρώτη φορά μετά την επιτυχία της στην ιαπωνική πρωτεύουσα, στην κατηγορία των -57 κιλών. Η Κιμ Πόλινγκ από την Ολλανδία επιστρέφει στο προσκήνιο μετά τη γέννηση του παιδιού της και θα αγωνιστεί στην κατηγορία των -70 κιλών.

 Στους άνδρες, ο Γιουνγκ Βέι Γιανγκ από την κινεζική Ταϊπέι είναι ο νούμερο ένα στον κόσμο στην κατηγορία των -60 κιλών και θέλει κάτι καλύτερο από το χάλκινο μετάλλιο που πήρε τον περασμένο μήνα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τασκένδης. Η δράση θα διεξαχθεί στην Ζίου Ζίτσου Αρένα με χωρητικότητα 3.500 θεατών.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά