fbpx

Greek Fights 4: Ο επίλογος στην διοργάνωση των 400 συμμετοχών με δηλώσεις Παναγιώτη Σώζου (pics)

Greek Fights 4: Ο επίλογος στην διοργάνωση των 400 συμμετοχών με δηλώσεις Παναγιώτη Σώζου (pics)

O Αθλητικός Γυμναστικός σύλλογος Κ1 (K1 GYM), και οι προπονητές Παναγιώτης Σώζος και Μάνος Βασιλείου, διοργάνωσαν ερασιτεχνικούς αγώνες σε όλα τα στυλ, στις 23 Οκτωβρίου στο Περιστέρι στο «Γυμναστήριο – The Core» του Τ. Καπετανάκη. Οι συμμετοχές άγγιξαν τις 400 με Αθλητικούς Συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα, οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε πέντε αγωνιστικούς χώρους, η είσοδος ήταν ελεύθερη, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας έκαναν τη ζωή όλων πιο εύκολη. Τα Greek Fights αποτελούν πλέον την κορυφαία ερασιτεχνική διασυλλογική διοργάνωση αγώνων.

Οι διοργανωτές Π. Σώζος (αριστερά) και Μάνος Βασιλείου με τον πρόεδρο της Π.Ο.Κ. Μ. Τριανταφύλλου (φώτο αρχείου)

Μιλήσαμε με τον διοργανωτή Π. Σώζο ο οποίος ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος όχι από το αριθμό των συμμετοχών όπως θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος αλλά από την συνολική εικόνα που άφησαν τα  Greek Fights στην 4η έκδοση τους. Χαρακτηριστικά μας είπε: «Πιστεύω ότι επιτεύχθηκε απόλυτα ο συνολικός στόχος που είχαμε θέσει από την αρχή, αξιόπιστοι και ασφαλείς αγώνες. Δώσαμε πολύ μεγάλο βάρος στο ισάξιο ζευγάρωμα των αθλητών, ενώ το σώμα διαιτητών και κριτών ήταν εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές και τις ομάδες τους για το ήθος και τον σεβασμό που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια του διασυλλογικού και φυσικά τους πολυάριθμους εθελοντές που βοήθησαν να ανταπεξέλθουμε επιτυχώς σε αυτόν τον αγωνιστικό μαραθώνιο. Η επόμενη διοργάνωση θα γίνει σε μεγαλύτερο χώρο και με περισσότερους αγωνιστικούς χώρους 2 ρινγκ και 4 τατάμι συνεχίζοντας να υπηρετούμε τους ερασιτεχνικούς διασυλλογικούς αγώνες υπό την αιγίδα της ΠΟΚ. Θα ήθελα επίσης με την ευκαιρία που μου δίνετε να αναγγείλω ότι για πρώτη φορά θα έχουμε και μία διοργάνωση pro-amateur με επίλεκτα ζευγάρια που θα επιλεγούν μέσα από τις συμμετοχές τους στα Greek Fights. Η ημερομηνία έχει κλείσει, θα ανακοινωθεί σύντομα και σε αυτή τη διοργάνωση ο προστατευτικός εξοπλισμός και η διαιτησία θα είναι σύμφωνα με τις επιταγές της Ελληνικής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας »

το σώμα διαιτητών και κριτών Π.Ο.Κ.-W.A.K.O.

Αναλυτικά οι συμμετέχοντες Αθλητικοί Σύλλογοι:

ΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΔΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ,  ΑΣ ΕΥΒΟΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΣ ΑΓΩΓΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΑΣ ΟΙ ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ, ΑΓΣ Κ1, ΑΓΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ HΡΑΚΛΗΣ, ΟΜΑΔΑ ΛΥΚΟΣ 31, ΑΣ ΠΟΛΥΜΑΧΟΣ, ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΟΣΦΠ, ΑΣ ΑΤΛΑΣ, ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, VIZANTINOS TEAM, ΑΑ ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ, ΑΣΣ ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ, ΑΣ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΡΑΤΩΝ, ΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΟΙ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ, ΑΣ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ, ΑΣ ΟΜΑΔΑ ΜΑΧΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΑΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, ΑΣ ΜΕΝΑΚΛΗΣ, ΑΠΣ ΑΛΚΙΜΟΣ, ΑΣΜΔΑ ΚΩ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ, ΜΑΣ ΑΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, THE CORE FIGHT TEAM, LEGACY FIGHT CLUB, SPARTAN WARRIORS / ΓΙΔΑΚΟΣ, ΓΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΚΥΨΕΛΗΣ, ΑΓΣ ΠΥΡΣΟΣ, ΑΣ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΣΜΟΥ/ΠΟΝΤΙΚΑ ΝΑΖΑΡΕΝΚΟ, BG ACADEMY ΧΑΛΚΙΔΗΣ/ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά