ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Η Force1 συνεχίζει να προσφέρει στο «Άλμα Ζωής» για τη μάχη ενάντια στον καρκίνο με τη συνεισφορά των μαχητικών αθλημάτων

Η Force1 συνεχίζει να προσφέρει στο «Άλμα Ζωής» για τη μάχη ενάντια στον καρκίνο με τη συνεισφορά των μαχητικών αθλημάτων

Η Force1 ως εταιρία εξοπλισμών που δραστηριοποιείται χρόνια στον χώρο των πολεμικών τεχνών συνεχίζει να στέκεται δίπλα στις πραγματικές μαχήτριες της ζωής

Μία σειρά προϊόντων, ειδικά σχεδιασμένη για αυτό το σκοπό, φέρει το χαρακτηριστικό ροζ κορδελάκι ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού (pink ribbon). Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους αποδίδονται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».  Mε τη συνεισφορά όλων των αθλητών και προπονητών των μαχητικών αθλημάτων είναι η δεύτερη χρονιά που συνεχίζεται η προσφορά αυτή με μεγάλη επιτυχία. Μία κίνηση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και μας κάνει όλους υπερήφανους!

𝐑𝐄𝐀𝐋 𝐂𝐇𝐀𝐌𝐏𝐒 𝐅𝐈𝐆𝐇𝐓 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐒𝐓 𝐂𝐀𝐍𝐂𝐄𝐑

Μιλήσαμε με την εμπνεύστρια αυτή της κίνησης τη Φανή Τσάλα.

«Ήρθε η ώρα όλος ο κόσμος των μαχητικών αθλημάτων να συσπειρώσουμε τις δυνάμεις μας και να παλέψουμε μαζί για να κερδίσουμε τον κοινό μας αντίπαλο, τον «Καρκίνο». Παλεύουμε για όσες πάλεψαν και τα κατάφεραν, για εκείνες που βγήκαν πιο δυνατές, για τις άλλες που έσπασαν και ξανά σηκώθηκαν… για όλες εκείνες που λείπουν.

Είναι η δεύτερη χρονιά συνεργασίας μας, ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο 2021. Φέτος έχουμε ανανεώσει το ραντεβού μας να συναντηθούμε στα γραφεία του συλλόγου τον Δεκέμβριο. Όλα τα μέλη που στελεχώνουν τον σύλλογο «Άλμα Ζωής» είναι γυναίκες που έχουν νοσήσει, και πραγματικά πολύ καλοί άνθρωποι. Χαιρόμαστε που όσο μπορούμε και εμείς μέσω του επαγγέλματος μας βοηθάμε.

Με την αδερφή μου Εβελίνα, έχοντας μεγαλώσει στο χώρο των πολεμικών τεχνών, μέσα στη σχολή του μπαμπά μας (σημ. Μονομάχοι Χαλκίδας) από πολύ μικρές, θέλαμε να προσφέρουμε στο μέγιστο που μπορούμε στις πραγματικές μαχήτριες της ζωής. Έτσι το Σεπτέμβριο του 2021 κυκλοφορήσαμε τη σειρά προϊόντων “ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ x FORCE1”, τα οποία φέρουν ένα pink ribbon (σύμβολο ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού)  και μέχρι 10 ευρώ από την πώληση του κάθε προϊόντος αποδίδονται με απόλυτη διαφάνεια στο Άλμα Ζωής. Για τους μήνες Σεπτέμβριο 2021 – Δεκέμβριο 2021 προσφέραμε 3.000 ευρώ. Το Δεκέμβριο 2022 θα συναντηθούμε πάλι στα γραφεία τους ώστε να τους προσφέρουμε τα χρήματα για τους μήνες Ιανουάριο 2022 – Δεκέμβριο 2022. Τα χρήματα αυτά πηγαίνουν για την θεραπεία & την πρόληψη. Με τη δίκη σας στήριξη μπορούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε!»

MEN SUPPORT BREAST CANCER SURVIVORS

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.