ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τους προπονητές Γιώργο και Σπύρο Καμπανό

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τους προπονητές Γιώργο και Σπύρο Καμπανό

H AEK ανακοίνωσε τους πολύπειρους προπονητές Γιώργο και Σπύρο Καμπανό για το τμήμα Καράτε του Συλλόγου.

Ο Σπύρος Καμπανός ξεκίνησε το άθλημα του Καράτε το 1987 στο γυμναστήριο του Άρη Κραββαρίτη. Στην καριέρα του κατέκτησε περισσότερα από 30 μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, 20 μετάλλια σε Βαλκανικούς Αγώνες Κάτα και Κούμιτε σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, ενώ αναδείχθηκε 6 φορές Ευρωπαϊκός και Μεσογειακός Πρωταθλητής. Τίμησε τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος 16 χρόνια διαδοχικά χρόνια (1995-2010). Είναι κάτοχος βαθμού 5ου Dan από την Ελληνική και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε.

Ο Γιώργος Καμπανός ξεκίνησε το άθλημα του Καράτε το 1987 στο γυμναστήριο του Άρη Κραββαρίτη. Αναδείχθηκε 7 φορές Ευρωπαϊκός Πρωταθλητής, μετρώντας παράλληλα περισσότερα από 30 μετάλλια σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, 23 σε Βαλκανικούς Αγώνες Κάτα και Κούμιτε, ενώ από το 2003 ξεκίνησε την ενασχόλησή του και με τη Διαιτησία όπου κατέχει το βαθμό RA/JA στην Ελλάδα και JA/JA στην Ευρώπη. Υπήρξε μέλος της Εθνικής ομάδας από το 1995 έως το 2010, ενώ κατέχει 5ου βαθμού Dan από την Ελληνική και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε.

Τους δύο προπονητές υποδέχθηκε στα Γραφεία του Συλλόγου ο Ηλίας Χατσίκας και τους καλωσόρισε στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Οι προπονήσεις του τμήματος ξεκινούν στις 1/11 και θα διεξάγονται Τρίτη και Πέμπτη στο Προπονητήτιο της ΑΕΚ στον Κόκκινο Μύλο (Φιλαδελφείας 171, Αχαρνές). Οι ώρες των προπονήσεων θα είναι 15:50-16:50 και 16:50-17:50.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.