ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κραβ Μαγκά: Εκπαίδευση για την ασφάλεια ενάντια σε αστικές τρομοκρατικές επιθέσεις

Κραβ Μαγκά: Εκπαίδευση για την ασφάλεια ενάντια σε αστικές τρομοκρατικές επιθέσεις

Μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία θα ζήσουν όσοι θα συμμετάσχουν στο ειδικό σχολείο, που διοργανώνει η Krav Maga Science, σε συνεργασία με την ισραηλινή ομοσπονδία Elite Krav Maga Federation, υπό την αιγίδα του Κέντρου Πολιτισμού Ισραηλινών Τεχνών “Imi Lichtenfeld”, στις 5 & 6 Νοέμβριου 2022 στην Αθήνα.

Το θέμα του σχολείου είναι η ασφάλεια ενάντια σε αστικές τρομοκρατικές επιθέσεις. Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο ενδεικτικά, θα περιλαμβάνει: Τεχνικές άοπλης μάχης, αφοπλισμούς, τακτικές εκκαθάρισης δωματίου, εξουδετέρωση τρομοκρατών, διαχείριση καταστάσεων  ομηρείας σε κτηριακές εγκαταστάσεις και λεωφορείο, κ.α.

Θα διδάξει ο απόστρατος ταγματάρχης της IDF και Επικεφαλής Εκπαιδευτής της Elite Krav Maga Federation, Μάστερ Μάταν Μπύχνερ.

Το σχολείο θα πραγματοποιηθεί σε ρεαλιστικό περιβάλλον στα Νότια προάστια Αττικής. Η ακριβής τοποθεσία θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες μετά από την ολοκλήρωση της δήλωσης συμμέτοχης, το κόστος είναι 150€, οι ώρες: 9:30 – 15:30, ενώ υπάρχει περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων θέσεων.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.