fbpx

1ο Παγκόσμιο Κύπελλο: Τριπλά “χρυσός” ο Μιχαήλ Αρχίποβ (pics)

1ο Παγκόσμιο Κύπελλο: Τριπλά “χρυσός” ο Μιχαήλ Αρχίποβ (pics)

Ο Μιχαήλ Αρχίποβ, ήταν ένας από τους αθλητές που “έκλεψαν” την παράσταση στην Αργεντινή, κατακτώντας τρία χρυσά μετάλλια στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο ταε κβον ντό ITF Ανδρών-Γυναικών, το οποίο έγινε στην πόλη Σαντιάγκο ντελ Εστέρο, στην Αργεντινή.

Ο Μιχαήλ Αρχίποβ, αθλητής του Αθλητικού Σωματείου Ηρακλής Ρυσίου Θεσσαλονίκης κατέκτησε  το  χρυσό  μετάλλιο  στο αγώνισμα  των TUL στην  ηλικιακή  κατηγορία  εφήβων στο 1ο DAN και το χρυσό  μετάλλιο στο αγώνισμα  της μάχης στην κατηγορία -69κ, ενώ κατέκτησε και τρίτο χρυσό στο ομαδικό  αγώνισμα  μάχης Ανδρών

Να θυμίσουμεόυι η Εθνική μας ομάδα  κατέκτησε  την 4η  θέση, μόλις  με ένα  χρυσό  λιγότερο  από  την Βολιβία  που κατέκτησε  την  3η  θέση  στην κατάταξη. Την  1η  θέση  κατέκτησε  η Αργεντινή (σ.σ. αναμενόμενο  αποτελέσμα)  την 2η  το Πουέρτο Ρίκο, στην 5η  θέση  βρέθηκαν  οι Ηνωμένες Πολιτείες  Αμερικής.

Η σύνθεση της υπόλοιπης Επίλεκτης Εθνικής Ομάδας ταε κβον ντό ITF, που αγωνίσθηκε στην Αργεντινή:
Μπαντής Αχιλλέας, -64κ., 2 ΝΤΑΝ,
Καρβούνης Τριαντάφυλλος, -71κ., 3 ΝΤΑΝ
Γαλανής Εμμανουήλ, -78κ.,
Καλακίδης Χρήστος, -85κ.,
Βασιλειά Αγγελική -57κ., 4 ΝΤΑΝ
Στεφανίδου Μαριάνθη -67κ.,
Λεκατσά Μαρία -72κ.,
Κηπουρού Άννα-Μαρία -77κ., 2 ΝΤΑΝ,

Προπονητής της ομάδας ήταν ο Θεόδωρος Δημητρακάκης, ενώ συμμετείχαν στην διοργάνωση και οι διαιτητές Γεώργιος Παπαδιώτης, Δημήτριος Κατηρτσίδης.

Αρχηγός της Αποστολής που επιστρέφει Ελλάδα είναι ο Δημήτριος Καγιαμπίνης και μετέχουν σ’ αυτήν και ο Πρόεδρος της ΑΟΤΕ Μιχαήλ Ζωγράφος και ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Αναστάσιος Βαλασιάδης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά