fbpx

Μάχη μεταξύ των θρύλων του Μουάι Τάι, Μπουακάου και Σάεντσαϊ

Μάχη μεταξύ των θρύλων του Μουάι Τάι, Μπουακάου και Σάεντσαϊ

Δύο θρύλοι του Μουάι Τάι συμφώνησαν να αγωνιστούν στις 18 Μαρτίου στη διοργάνωση Bare Knuckle Fighting (BKFC). Ο λόγος για τους Μπουακάου και Σάεντσαϊ, οι οποίοι δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις και οι οποίοι συμφώνησαν να αγωνιστούν με γυμνά χέρια.  Το BKFC είναι η πρώτη οργάνωση που διοργανώνει επίσημους κι εγκεκριμένους αγώνες χωρίς γάντια στις Ηνωμένες Πολιτείες από το 1889. Οι δύο τεράστιοι αθλητές του Μουάι Τάι θα αγωνιστούν, όχι για πρώτη φορά στην καριέρα τους χωρίς γάντια, συμφώνησαν σε όλες τις λεπτομέρειες κι αναμένουν, μαζί κι εμείς, για περισσότερες πληροφορίες για τη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Μπουακάου, ο οποίος έχει έρθει στη χώρα μας για σεμινάρια καλεσμένος του Μάριου Μπαρμπάτσα, έχει δώσει 276 αγώνες με 240 από αυτούς να είναι νικηφόροι. Στις 3 Σεπτεμβρίου έκανε το ντεμπούτο του στο BKFC (BKFC Thailand 3: Moment of Truth η διοργάνωση) όπου νίκησε με Νοκ Άουτ τον Τούρκο Ερκάν Βαρόλ.

Από την άλλη ο Σάεντσαϊ, ο οποίος θα βρεθεί στη χώρα μας τον Ιανουάριο καλεσμένος του Χρήστου Παπαναγιώτου για σεμινάρια, έχει “γράψει” 378 αγώνες με 327 νίκες, υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο συνεργασίας με το BKFC κι αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του τον Δεκέμβριο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν 5 μήνες σε άλλη μια διοργάνωση του BKFC στην Ταϊλάνδη είχε αγωνιστεί και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Φανή Πελούμπη, κερδίζοντας μάλιστα την ζώνη της πρωταθλήτριας Ταϊλάνδης της BKFC, παραμένοντας μέχρι στιγμής η μοναδική μη Ταϊλανδή που κατέχει τον τίτλο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά