fbpx

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενώνεται με τον θρυλικό πυγμάχο Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ για την εκστρατεία του

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ενώνεται με τον θρυλικό πυγμάχο Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ για την εκστρατεία του

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πυγμαχίας (IBA) ενώνει τις προσπάθειες με τον θρυλικό πυγμάχο Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ για να προωθήσει την εκστρατεία του #STANDFORBOXING με στόχο την υποστήριξη της IBA και της πυγμαχίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο πρώην Αμερικανός πυγμάχος έγραψε: «Ονομάζομαι Ρόι Τζόουνς Τζούνιορ και μου στέρησαν το χρυσό ολυμπιακό μου μετάλλιο το 1988! Η IBA εργάζεται σκληρά και κατάφερε να εξαλείψει αυτή την ανομία από το άθλημα. Ωστόσο, η ΔΟΕ εξακολουθεί να έχει αμφιβολίες για το αν το μεγαλύτερο άθλημα της πυγμαχίας πρέπει να παραμείνει στο Ολυμπιακό πρόγραμμα. Καλώ όλους όσους δεν αδιαφορούν για το άθλημά μας να υπογράψουν την αναφορά. Μαζί, μπορούμε να σώσουμε την πυγμαχία και να εξασφαλίσουμε το μέλλον της! Ας αποδείξουμε σε όλους πόσο μεγάλη και ενωμένη είναι η πυγμαχική μας οικογένεια. Η πυγμαχία μας έδωσε πολλά, ήρθε η ώρα να δώσουμε τα πάντα στην πυγμαχία.

Μην μείνετε στην άκρη! Υπογράψτε την αίτηση για την IBA και την πυγμαχία να απομακρυνθούν από πολιτικούς αγώνες και να παραμείνουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες»!

Η IBA προσκάλεσε πυγμάχους, προπονητές, διαιτητές και κριτές, τεχνικούς υπαλλήλους και γιατρούς, διαχειριστές και διευθυντές, καθώς και οπαδούς σε όλο τον κόσμο να υπογράψουν την αναφορά. Η αναφορά, η οποία έχει ήδη υπογραφεί από περισσότερα από 1.200 άτομα, αναφέρει ότι «η πυγμαχία βρίσκεται σε κίνδυνο», καθώς «θα μπορούσε να εξαλειφθεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Επίσης, κάλεσε όλα τα μέλη της πυγμαχίας να συμμετάσχουν και να υποστηρίξουν την IBA και την πυγμαχία για να κάνουν την αναφορά πιο ορατή και να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές.

Την πλήρη αναφορά θα βρείτε σε αυτόν το σύνδεσμο https://chng.it/rrzsMpHsvd

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά