fbpx

Άγγελος Γιακουμής: ONE Championship I am coming!!

Άγγελος Γιακουμής: ONE Championship I am coming!!

O Άγγελος Γιακουμής αγωνίστηκε στο πασίγνωστο Λουμπινί της Ταϊλάνδης σήμερα βρίσκοντας απέναντί του τον πρωταθλητή των σταδίων Λουμπινί και Ρατζανταμνέρ Thai Sor Jeak. Επρόκειτο για αγώνα στα πλαίσια της πολύ μεγάλης διοργάνωσης «Fairfax Road to One» και παρόλο που ο αθλητής των Γιώργου Χαλκίδη και Μπάμπη Παπαδόπουλου τα έδωσε όλα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Το γρήγορο νοκ ντάουν που δέχθηκε στον 1ο γύρο δεν τον πτόησε και πάλεψε μέχρι τέλους, χάνοντας στα σημεία. Αυτό που κατάφερε με την παλικαρίσια εμφάνισή του ήταν να υποκλιθούν οι Ταϊλανδοί και να “τσεκάρει” το εισιτήριό για το Thailand ONE Championship.
Μετά τη μεγάλη μάχη του ο Άγγελος έγραψε στην προσωπική του σελίδα : “Σήμερα το πρωί πάλεψα με έναν από τους δυνατότερους και πιο σκληρούς αντιπάλους, μέχρι στιγμής της αγωνιστικής μου πορείας, στον τελικό του ROAD TO ONE Championship. Έχασα στα σημεία! Αλλά κέρδισα πολλά παραπάνω και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό! Μετά από αυτό τον αγώνα το εισιτήριο του ONE Championship Thailand είναι ακόμη εδώ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου, που πραγματικά 2 χρόνια τώρα με βοηθά όσο κανένας άλλος. Άλλο ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δασκάλους μου Μπάμπη Παπαδόπουλο και Γιώργο Χαλκίδη, που είναι εδώ σε ότι και αν χρειαστώ και που όλα αυτά τα χρόνια μου δείξανε ποιος είναι ο δρόμος και τι χρειάζεται να κάνω για να πετύχουμε τους στόχους μας.”
Από την πλευρά τους οι δάσκαλοί του ανέφεραν: “Συγχαρητήρια στον Άγγελο, έδωσε την ψυχή του σήμερα μέσα στο ρινγκ, αν και δέχτηκε νοκ νταουν στον πρώτο γύρο επανήλθε και συνέχισε να πιέζει τον αντίπαλο του μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Για μας (και πολλούς άλλους) το παιχνίδι  ήταν δικό του, δεν χάσαμε τον πόλεμο αλλά μια μάχη, ξέρουμε ότι θα επιστρέψει πιο δυνατός και θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Είμαστε περήφανοι”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά