fbpx

Ευρωπαϊκό U23: Στην 7η θέση ο Παναγιώτης Παπανικολάου στα +100κ.

Ευρωπαϊκό U23: Στην 7η θέση ο Παναγιώτης Παπανικολάου στα +100κ.

Στην 7η θέση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τζούντο U23 τερμάτισε ο Παναγιώτης Παπανικολάου, στην κατηγορία +100κ., το οποίο διεξάγεται στην Arena hotel Hills στο Σεράγεβο, το χρονικό διάστημα 28-30/10.

Ο 21χρονος τζουντόκα ολοκλήρωσε τις προσπάθειές του στη διεθνή διοργάνωση με απολογισμό μία νίκη και δύο ήττες, όντας ο αθλητής με τη ψηλότερη βαθμολογική θέση, συγκριτικά με τους άλλους δύο Έλληνες εκπρόσωπους της αποστολής, Αθανάσιο Μυλωνέλη και Λούκα Κουσκιβάτζε.

Ο Παπανικολάου, αρχικά, κέρδισε στον 1ο γύρο τον Πολωνό Βόιτσιεχ Κόρντιαλικ με ippon, για να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά, απέναντι στον Σάμπα Ινανιεσβίλι.

Ο Γεωργιανός, όμως, κατάφερε να αποσπάσει τη νίκη από τον Έλληνα αθλητή με ippon, στέλνοντάς στον στο ρεπεσάζ, για τη δεύτερη και τελευταία ευκαιρία του να παραμείνει στο Ευρωπαϊκό.

Εκεί, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ουκρανό Γέβχενι Μπαλιέφσκι, του οποίου το εμπόδιο δεν κατάφερε να ξεπεράσει, χάνοντας εκ νέου με ippon.

Όσον αφορά τους Μυλωνέλη και Κουσκιβάτζε, ο πρώτος ηττήθηκε από τον 1ο γύρο, της κατηγορίας των -81κ. από τον Τούρκο Μοχάμεντ Κοκ, ενώ ο δεύτερος, στην κατηγορία -100κ., έχοντας bye πρόκριση από τον 1ο γύρο, ηττήθηκε στον 2ο από τον Γερμανό Μάρβιν Μπελζ.

https://judo.apexsports.gr/2022/10/24/evropaiko-u23-me-treis-athlites-sto-saragevo/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά