ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Oceania Open: 5ος ο Αντώνης Κούρος στην Αυστραλία

Oceania Open: 5ος ο Αντώνης Κούρος στην Αυστραλία

Ο Αντώνης Κούρος συμμετείχε στο Oceania Open στην κατηγορία των 81 κιλώνκαι κατέλαβε την 5η θέση, μετά από μια εξαιρετική προσπάθεια.

O Έλληνας αθλητής, ξεκίνησε την πορεία του με νίκη κόντρα στον Αυστραλό, Ούρος Νίκολιτς, που είναι No28 στην παγκόσμια κατάταξη.

Με αυτόν το τρόπο, πέρασε στο δεύτερο γύρο για να αντιμετωπίσει τον Νικολάς Σιλάρ (No16), με τον Κούρο να αποδεικνύεται πολύ δύσκολος αντίπαλος, αφού ο αγώνας κρίθηκε στο χρυσό σκορ. Εκεί, ο Κούρος συμπλήρωσε τρεις παρατηρήσεις και έχασε τελικά τον αγώνα.

Παρόλα αυτά, ο Ελληνας τζουντόκα πήγε στα ρεπεσάζ και απέκλεισε τον Κελ Μπέρλινερ από την Αμερική, με ίπον στο 2:20. Ύστερα, στην αναμέτρηση για την 3η θέση αντιμετώπισε τον Γερμανό, Τιμ Γκράμκοβ, όπου ηττήθηκε, καταλήγοντας στην 5η θέση.

Ο αδερφός του Αντώνη, Γιώργος Κούρος αγωνίστηκε και αυτός στα 81κ, αλλά αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο από τον Ιταλό Λέαντρο Κασάλια.

Κατάταξη (top-5)

1. Σιλάρ Νικολάς (Γαλλία)
2. Μουρχέντ Λασιάν (Βρετανία)
3. Γκράμκοβ Τιμ (Γερμανία)
4. Καζαγκλιά Λεονάρντο (Ιταλία)
5. Κούρος Αντώνης (Ελλάδα)

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.