fbpx

Σαολίν: 5μηνο πρόγραμμα εκπαιδευτών στην Ελλάδα (pics)

Σαολίν: 5μηνο πρόγραμμα εκπαιδευτών στην Ελλάδα (pics)

Το Πολιτιστικό κέντρο του Ναού Σαολίν Ελλάδος ανακοίνωσε ένα 5μηνο αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Σαολίν Κουνγκ Φου. Κάτι ανάλογο έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία και στο παρελθόν

Η εκπαίδευση διαρκεί περίπου 5 μήνες και περιλαμβάνει τις βασικές γνώσεις θεωρίας-ιστορίας του Κούνγκ φου, όλες τις πρώτες βασικές φόρμες, καθώς και βασικές φόρμες με διάφορα όπλα, αυτοάμυνα, ασκήσεις βασικής κατάρτισης, αντοχής και εκπαίδευση μάχης σύμφωνα με σύστημα αξιολόγησης ”Shaolin Kung fu Duanpin System”.

Η εκπαίδευση περιλαμβάνει επίσης την εκμάθηση για το πώς να διδάξετε, ξεκινώντας να παρακολουθείτε τον Δάσκαλο κάνοντας κάποια μαθήματα. Θέλουμε επίσης ο εκπαιδευτής, όχι μόνο να εκπαιδεύσει το σώμα του αλλά και το νου. Θα πρέπει να αποκτήσει βασικές γνώσεις στην ιστορία, τον πολιτισμό και την ιατρική στην πορεία της εκπαίδευσής του. Ο Δάσκαλος θα υποστηρίζει ενεργά τον μελλοντικό εκπαιδευτή. Η οργάνωση και λειτουργία της σχολής, περιλαμβάνεται επίσης στο πρόγραμμα σπουδών. Οι ώρες εκπαίδευσης την εβδομάδα για την διδασκαλία εκπαιδευτών είναι δύο.

Μετά τους πρώτους 2 μήνες, θα υπάρχει μια ενδιάμεση εξέταση, για να δούμε την πορεία σας. Ποιές είναι οι αδυναμίες σας και που πρέπει να ασκηθείτε περισσότερο. Μετά από τους 5 μήνες θα γίνει μια τελική εξέταση. Ο νέος εκπαιδευτής θα έχει στη συνέχεια την ευκαιρία να διδάξει στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ναού Σαολίν στην Ελλάδα ή να λειτουργήσει δικό του χώρο. Πρέπει να πιστοποιείται εκ νέου κάθε χρόνο για να συνεχίσει τη διδασκαλία του. Ο εκπαιδευτής πιστοποιείται από τον Δάσκαλο Σι Γιάν Σιάνγκ (μάχιμος μοναχός της 34ης γενιάς μοναχών της μονής Σαολίν και δάσκαλος της 6ης γενιάς του συστήματος, Σαολίν Φο Χαν Τσούι) μέσω της European Shaolin Association, με τα ανάλογα έγγραφα πιστοποίησης.

Στο πρόγραμμα εκπαιδευτών μπορούν να συμμετέχουν ήδη εγγεγραμμένα μέλη του Κέντρου μας άλλα και Δάσκαλοι ή εκπαιδευτές άλλης τέχνης που επιθυμούν να συμπεριλάβουν στην ύλη τους το Σαολίν.

​Οι ενδιαφερόμενοι για το σχολείο εκπαιδευτών μπορούν να επικοινωνήσουν μέχρι τη Πέμπτη 3 Νοε. μέσω email στο [email protected] ή στο τηλ. 211 2672597 για να συναντηθούν με το Δάσκαλο στο Πολιτιστικό Κέντρο Shaolin Temple Greece οδός Πρεβέζης 84, Αθήνα ΤΚ 10443 ισόγειο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά