ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Νατέα: “Είχα δει όνειρο πως αυτή τη φορά θα έπαιρνα το χρυσό μετάλλιο”

Νατέα: “Είχα δει όνειρο πως αυτή τη φορά θα έπαιρνα το χρυσό μετάλλιο”

Εξόχως ενθουσιασμένος εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο Ντάνιελ Νατέα, μιλώντας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Sambo. Ο Ρουμάνος αθλητής πήρε τον τίτλο στην κατηγορία των +98κ. στη διοργάνωση που έγινε στο Ισραήλ, παίρνοντας έτσι και μία… ρεβάνς για την ήττα του στον τελικού του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος που είχε γίνει έναν χρόνο νωρίτερα στη Λάρνακα της Κύπρου.

“Το 90% της προετοιμασίας είναι όμοιο με αυτό των κανονικών διοργανώσεων σάμπο. Μόνο τις τελευταίες δύο εβδομάδες προπονήθηκα και σε άμμο. Στην άμμο το ρίσκο είναι πάντα μεγάλο. Εκεί παίζει μεγαλύτερο ρόλο η δύναμη, οπότε δεν έχει νόημα να μιλάμε για συγκεκριμένες τεχνικές και στρατηγικές.

Πέρσι απέτυχα να κατακτήσω το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Λάρνακα, οπότε αυτή τη φορά είναι δει όνειρο πως θα το έπαιρνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή τη φορά νίκησα στον τελικό, επικρατώντας του αθλητή από τον οποίο είχα ηττηθεί στην Κύπρο”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νατέα.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.