fbpx

Ολοκληρώθηκε το 3ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών της ΕΟΠΤ (pics)

Ολοκληρώθηκε το 3ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών της ΕΟΠΤ (pics)

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 23 Οκτωβρίου το 3ο Φεστιβάλ πολεμικών τεχνών στην πόλη της Βέροιας, στο κλειστό γυμναστήριο Φιλίππειο. Διοργανωτής σύλλογο ήταν ο Γ.Α.Σ. Δίας Βέροιας με συν διοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών και το Κάπα Δήμου Βέροιας.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν 22 αθλητικοί σύλλογοι με 270 αθλητές.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:  Ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Αναστάσιος Μαρτζόκας, ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βοργιατζίδης, ο Πρόεδρος του Κάπα Δήμου Βέροιας κ. Αθανάσιος Δέλας, οι Αντιδήμαρχοι κκ Βασίλειος Παπαδόπουλος, Τσαχουρίδης Αλέξανδρος, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης.

Ο Υπεύθυνος της διοργάνωσης και προπονητής του τοπικού συλλόγου Δίας Βέροιας κ. Αθανάσιος Γεροντίδης σε δηλώσεις του θέλησε να ευχαριστήσει «τους εθελοντές στον τομέα Υγείας Περιφερειακού τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, την εταιρεία σεκιούριτι Χαράλαμπος Τσιφλίδης και για την στήριξη τους όλους τους χορηγούς που βοήθησαν για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος» και βέβαια να συγχαρεί τους αθλητές του για την άψογη εμφάνιση και για τα 10 χρυσά μετάλλια που φέρανε στον σύλλογο μας»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά