ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Προπονητικό κέντρο στο Ριάντ εγκαινίασε η Παγκόσμια Ομοσπονδία

Προπονητικό κέντρο στο Ριάντ εγκαινίασε η Παγκόσμια Ομοσπονδία

Ένα ολοκαίνουριο προπονητικό κέντρο παγκόσμιας κλάσης εγκαινίασε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο στο Ριάντ. Οι ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας έχουν ως στόχο να προωθήσουν το σπορ συνολικά στη χώρα, δίνοντας κυρίως σε νεαρούς αθλητές να προπονηθούν και να προοδεύσουν υπό τις βέλτιστες συνθήκες, προκειμένου να προκύψουν και οι πρωταθλητές του μέλλοντος.

Το συγκεκριμένο είναι το 13ο Regional Training Center που δημιουργεί και εγκαινιάζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία, όντας όλα τους ενταγμένα σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό “ανοίγματος” του σπορ σε νέες τοποθεσίες και πληθυσμούς, οι οποίοι δεν έχουν ιδιαίτερα παραδοσιακή σχέση με το άθλημα.

Παράλληλα, η World Taekwondo και η Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο της Σαουδικής Αραβίας προχώρησαν και σε υπογραφή μνημονίου συνεργασίας, σε θέματα τεχνογνωσίας, αθλητικής επιχειρηματικότητας και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.