ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Σαμουέλσον: “Στο Beach Sambo τα λάθη δεν συγχωρούνται”

Σαμουέλσον: “Στο Beach Sambo τα λάθη δεν συγχωρούνται”

Τις βασικές διαφορές ανάμεσα στο κλασικό σάμπο και το Beach Sambo φρόντισε να εξηγήσει σε δηλώσεις της η Τάλι Σαμουέλσον. Η Ισραηλινή κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο τόσο στο προηγούμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σάμπο, όσο και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Sambo στην κατηγορία των -72κ., άρα έχει μία άριστη εικόνα για τις διαφορές του… κλασικού και το νέου αγωνίσματος.

“Το Beach Sambo είναι ένα πολύ γρήγορο αγώνισμα που απαιτεί διαρκή υψηλή συγκέντρωση και δεν υπάρχει χρόνος προετοιμασίας. Φυσικά είναι αρκετά δυσκολότερο (από το κανονικό σάμπο), καθώς πρέπει να κινείσαι ταχύτερα ενώ η άμμος σε επιβραδύνει, άρα χρειάζεται επιπλέον σωματική εκγύμναση για να είναι αποτελεσματική.

Επιπρόσθετα, υπάρχει το στοιχείο του απρόβλεπτου. Εάν κάνει ένα λάθος στο κλασικό σάμπο, σηκώνεσαι και το διορθώνεις. Στο Beach Sambo δεν έχεις αυτή την ευκαιρία.

Για εμένα κάθε μετάλλιο στο σάμπο είναι ένα σημαντικό επίτευγμα, οπότε μου είναι δύσκολο να συγκρίνω τα δύο μετάλλια. Το Beach Sambo είναι ακόμη ένα νέο αγώνισμα, την ώρα που ο ανταγωνισμός στο κλασικό σάμπο είναι υψηλότερος,” ανέφερε η Σαμουέλσον.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.