fbpx

Βαλκανικό U17: Στιγμές της Εθνικής που επιστρέφει με 13 μετάλλια από το Βουκουρέστι (pics)

Βαλκανικό U17: Στιγμές της Εθνικής που επιστρέφει με 13 μετάλλια από το Βουκουρέστι (pics)

Με σπουδαίες προσπάθειες, επιβλητικές νίκες και εντυπωσιακή συγκομιδή μεταλλίων παρουσιάστηκε η Ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα της Ρουμανίας, τόσο στην κατηγορία των παμπαίδων-παγκορασίδων, όσο και στον εφήβων-νεανίδων.

Συνολικά η χώρας μας μέτρησε 13 μετάλλια σε ελληνορωμαϊκή, ελευθέρα και πάλη γυναικών, με τους νεαρούς πρωταθλητές να αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά ότι το μέλλον του αθλήματος στην Ελλάδα προδιαγράφεται λαμπρό.

Στην κατηγορία των παμπαίδων-παγκορασίδεων, στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν ο Παύλος Ντιαντιάδης (Ελευθέρα, 52κ.), ο Αβραάμ Μουστόπουλος (Ελευθέρα 75κ.) και η Ιωάννα Ξενίδου (62κ.).

Το ασημένιο μετάλλιο πήραν οι Νίκος Καραβάνος (Ελευθέρα, 85κ.), Ηλίας Χατζόπουλος (Ελληνορωμαϊκή 75κ.), Βασιλική Καραβάνου (58κ.) και Λουκία Καραγιάννη (62κ.).

Θέση στο βάθρο και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Σωτήρης Ντόντος (Ελληνορωμαϊκή, 44κ.), Δήμητρα Σκουβάκη (50κ.) και Δήμητρα Μπαρέλου (66κ.).

Στην κατηγορία των εφήβων-νεανίδων, ο Νίκος Γιαγκουνίδης, στον τελικό των 92κ. της ελληνορωμαϊκής, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Φίλιππος Ψωμάς, κατέκτησε το χάλκινο, στον τελικό των 60κ. της ελευθέρας, και η η Δροσούλα Τζιανακοπούλου αγωνίστηκε στον τελικό των 65κ. και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

https://pali.apexsports.gr/2022/10/28/valkaniko-p-p-deka-metallia-gia-tin-ellada-sti-roumania/
https://pali.apexsports.gr/2022/10/31/valkaniko-u17-chrysos-o-nikos-giagkounidis-stin-roumania/
https://pali.apexsports.gr/2022/10/31/valkaniko-u17-asimenio-metallio-gia-tin-drosoula-tzianakopoulou/
https://pali.apexsports.gr/2022/10/31/valkaniko-u17-stin-3i-thesi-o-filippos-psomas-sto-voukouresti/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά