ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

WMC: Μάχη Αγαθαγγελίδου με Νάνου στο ρινγκ και Θεοφάνους με Καπώνη στις γωνίες

WMC: Μάχη Αγαθαγγελίδου με Νάνου στο ρινγκ και Θεοφάνους με Καπώνη στις γωνίες

Αρχίζουν να ανακοινώνονται σιγά σιγά οι αγώνες για τη διεθνή διοργάνωση 𝗪𝗠𝗖 𝗠𝘂𝗮𝘆𝘁𝗵𝗮𝗶 που θα διεξαχθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2022, στο Ολυμπιακό Κέντρο Περιστερίου «Γ. Στεφανόπουλος».

Αυτή τη φορά είναι ένας γυναικείος αμφίρροπος αγώνας, μεταξύ της Δήμητρας Αγαθαγγελίδου και της Φωτεινής Νάνου στα -49κ.

Η 24χρονη Γαλατσιώτισσα Πρωταθλήτρια Δήμητρα Αγαθαγγελίδου της Theofanous Elite Team (προπονητής Γιάννης Θεοφάνους) κατέκτησε φέτος το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της IFMA, στο Άμπου Ντάμπι, είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας και μία πολλά υποσχόμενη αθλήτρια.

Απέναντι της θα βρεθεί η έμπειρη 26χρονη αθλήτρια του Diamond Camp Φωτεινή Νάνου (προπονητής Παύλος Καπώνης), η οποία προέρχεται από σερί αγώνων σε Κωνσταντινούπολη, Λονδίνο, Μαδρίτη και με νίκες μέσα στο 2022 απέναντι σε σπουδαίες αντιπάλους, αποτελεί μια αξιόμαχη αντίπαλο.

Το Ολυμπιακό κέντρο «Γ. Στεφανόπουλος» ανοίγει τις πόρτες του σε όλους τους λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 20:00.

Η αφίσα της διοργάνωσης

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.