fbpx

Ανακοινώθηκαν οι φετινές υποτροφίες του Γαλλικού Κολλεγίου IdEF μέσω της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών

Ανακοινώθηκαν οι φετινές υποτροφίες του Γαλλικού Κολλεγίου IdEF μέσω της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών ανακοίνωσε τους σπουδαστές που επωφελήθηκαν των υποτροφιών που εξασφάλισε η Ε.Ο.Μ. από την ΕΘΝ.Ο.Α. για την φοίτησή τους στο Γαλλικό Κολλέγιο της Ελλάδας – IdEF για την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023

Όπως και πέρσι, στα πλαίσια της συνεργασίας που έχει επισφραγιστεί, το Κολλέγιο IdEF προσέφερε μέσω της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας (ΕΘΝ.Ο.Α.) σε τέσσερις συνολικά σπουδαστές (δύο προπονητές και δύο αθλητές) από Σωματεία μέλη της Ε.Ο.Μ. την δυνατότητα παρακολούθησης του προγράμματος σπουδών τετραετούς φοίτησης «Επιστήμες και Τεχνικές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού – STAPS» του Δημόσιου Γαλλικού Πανεπιστημίου Sorbonne Paris Nord – Paris 13, με μειωμένα δίδακτρα.

Ο λόγος για τους, κ. Καββαδία Ευστάθιο, κ. Βλάντισλαβ Τσιρκόφσκι, κα Σαραφίδου Ελένη και κ. Δροσάκη Στυλιανό, οι οποίοι θέλοντας να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους και να διευρύνουν την ακαδημαϊκή τους εκπαίδευση ξεκινούν τη φοίτησή τους στο Γαλλικό Κολλέγιο IdEF. Αξιοσημείωτο δε αποτελεί το γεγονός ότι ο προπονητής κ. Καββαδίας Ευστάθιος, ξεκινάει τις ακαδημαϊκές του υποχρεώσεις από το δεύτερο έτος των σπουδών του, καθώς είναι ήδη κάτοχος πτυχίου Προπονητικής από Ι.Ε.Κ. και έτσι του δίνεται η δυνατότητα να συνεχίσει την πορεία του στη τριτοβάθμια εκπαίδευση χωρίς να χάνει πολύτιμο χρόνο.

Οι περσινοί σπουδαστές που επωφελήθηκαν των υποτροφιών (κ. Καζήλας Χαράλαμπος, κ. Τζιβελής Σωτήριος και κ. Ροΐδης Στέργιος) ύστερα από την απόλυτα επιτυχημένη ολοκλήρωση των ακαδημαϊκών υποχρεώσεων του πρώτου έτους, συνεχίζουν ακάθεκτοι στο επόμενο έτος των σπουδών τους. Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Μ., κ. Μπάρκας Αθανάσιος, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο για την Ομοσπονδία προς τη συγκεκριμένη εκπαιδευτική οδό, διανύει ήδη το 3ο έτος των σπουδών του, όντας ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Πτυχίου και αποτελώντας υπόδειγμα φοιτητή.

Το Κολλέγιο διαθέτοντας ένα καινοτόμο και ιδιαίτερα δυναμικό παιδαγωγικό σύστημα δημιουργεί ολοκληρωμένους και καταρτισμένους επιστήμονες, οι οποίοι έχουν την δυνατότητα με το πέρας των σπουδών τους να θωρακίσουν θεσμικά τα Σωματεία τους, λαμβάνοντας παράλληλα και το Πτυχίο Α’ κατηγορίας.

Το ΔΣ και όλο το επιτελείο της Ε.Ο.Μ. βρίσκονται δίπλα στους σπουδαστές και τους εύχονται καλή και εποικοδομητική ακαδημαϊκή χρονιά με πρόοδο και υγεία!

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά