ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

IKMF: Σχολείο Εκπαιδευτών για παιδιά

IKMF:  Σχολείο Εκπαιδευτών για παιδιά

Ακόμη ένα Σχολείο Εκπαιδευτών για Παιδιά (KIC) έλαβε χώρα στις  12-16 Οκτωβρίου 2022, κάτω από την καθοδήγηση του GIT Γιούντα Βάντερ Βέλντεν (Ε3), ο οποίος έδωσε τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να μεταδώσει στους εκπαιδευόμενους την εμπειρία και γνώση του.  Όπως είναι πλέον γνωστό, στην IKMF κανείς εκπαιδευτής δεν δικαιούται να διδάσκει παιδιά εάν προηγουμένως δεν έχει παρακολουθήσει επιτυχώς το KIC.

Το εξειδικευμένο αυτό Σχολείο έχει σκοπό να επιμορφώσει τους Έλληνες εκπαιδευτές πάνω στις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η εκπαίδευση των παιδιών και εφήβων, λόγω της ευαίσθητης ψυχοσύνθεσής τους αλλά και των ειδικών συνθηκών τις οποίες καλούνται καθημερινά να αντιμετωπίζουν.

Το φετινό KIC παρακολούθησαν 14 εκπαιδευτές, οι οποίοι δικαιούνται στο εξής να διδάσκουν παιδιά και εφήβους, και είναι οι εξής: Βενετόπουλος Χρήστος, Γεωργέλλης Λευτέρης, Γκένας Παναγιώτης, Ζαραφωνίτης Ανδρέας, Καραουλάνης Γιώργος, Μάγκας Παντελής, Μπεχλιβάνης Νίκος, Μπόντας Γεράσιμος, Ντούπη Εμμανουέλα, Παϊτέρη Κάρμεν, Πίππας Γιώργος,  Σταθάκου Τριάνθη, Τόλιας Νίκος και Υφαντή Φλώρα.  Καλή επιτυχία στο έργο τους!

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.