fbpx

Ασιατικό IMMAF: Στην κορυφή του πίνακα μεταλλίων το Μπαχρέιν (vid)

Ασιατικό IMMAF: Στην κορυφή του πίνακα μεταλλίων το Μπαχρέιν (vid)

Το Μπαχρέιν χάλασε τη γιορτή της οικοδέσποινας χώρας του Τατζικιστάν στο ασιατικό πρωτάθλημα μεικτών πολεμικών τεχνών παίρνοντας την πρώτη θέση στον πίνακα μεταλλίων στη διοργάνωση του Ντουσάνμπε.

 Με τέσσερις νίκες στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις, το Μπαχρέιν είχε απολογισμό 6 χρυσών, ενός αργυρού και ενός χάλκινου μεταλλίου την τελευταία ημέρα δράσης. Ο θρίαμβος του Ρασούλ Μαγκομέντοφ ήταν ο πρώτος για το Μπαχρέιν καθώς νίκησε τον συμπατριώτη του, Σουλτάν Γκαπίζοφ στην κατηγορία -120 κιλών με τον τελευταίο να μην περνά τις ιατρικές εξετάσεις.

 Ο Σουλτάν Ομάροφ πήρε τη νίκη απέναντι στον Ιορδανό Χαζέιμ Καγιαλί στα -84 κιλά με τους κριτές να τον αναδεικνύουν ομόφωνα νικητή μετά τη μάχη των 9 λεπτών. Οι κριτές έδωσαν τη νίκη και στον Ραμαζάν Γκιτίνοφ στα -77 κιλά απέναντι στον Καζάκο Ντοζάν Κενζεμπάγιεφ ενώ η Σαμπρίνα Ντε Σόουζα πήρε το πρώτο από τα τρία χρυσά του Μπαχρέιν στις γυναίκες ούσα καλύτερη από τη Μούλντερ Ασιρμπέκοβα από το Καζακαστάν.

Με τεχνικό νοκ-άουτ μετά από μόλις 28 δευτερόλεπτα στα -66 κιλά η Φαμπιόλα Σόλβερ νίκησε μία άλλη αθλήτρια από το Καζακστάν, την Αϊγκερίμ Τορεχμάνοβα, στα -57 κιλά. Η Αγιέζα Ράμος πήρε το τελευταίο χρονικά χρυσό μετάλλιο για το Μπαχρέιν νικώντας τη Ματίλντα Μπακούρινα στην τελευταία κατηγορία της ημέρας. Το Καζακστάν πήρε τη δεύτερη θέση στον πίνακα μεταλλίων με 4 χρυσά, 6 αργυρά και 4 χάλκινα ενώ το Τατζικιστάν ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα με 4 χρυσά, 5 αργυρά και 9 χάλκινα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά