fbpx

Ο Γιωρίκας Πηλίδης έχει το 7/7 στην επαγγελματική λίγκα πάλης της Γερμανίας

Ο Γιωρίκας Πηλίδης έχει το 7/7 στην επαγγελματική λίγκα πάλης της Γερμανίας

O Γιωρίκας  Πηλίδης, ο πρωταθλητής της ελευθέρας πάλης, μετά την μεγάλη του σύγκρουσή του με την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, βρήκε την τύχη του ως αθλητικός μετανάστης  στην επαγγελματική λίγκα για την Πάλη στην Γερμανία, την Μπουντεσλίγκα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μας στους Νέους (αφού κέρδισε ότι υπήρχε στους παίδες) βρήκε εκεί ομάδα, την KG Μπάιενφουρτ-Ράβενσμπουργκ, “θα είμαι για 14 Σάββατα ενεργός αθλητής” ήταν οι πρώτες του δηλώσεις και το καταφέρνει με το παραπάνω. Έχει σκορπίσει τον τρόμο στην κατηγορία του, αυτή των 66κιλών και με τη μισή σεζόν να έχει ολοκληρωθεί παραμένει αήττητος στην επαγγελματική λίγκα με ένα εντυπωσιακό 7 στα 7.

Οι αγώνες του Πηλίδη λήγουν με «τεχνική υπεροχή» που μεταφράζεται σε τεράστια (15) διαφορά στα σημεία . “Δεν θα ερχόμουν αν ήταν όλα εντάξει με τις υποχρεώσεις μου στον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αναγκάστηκα επειδή δεν έχω καθόλου αγώνες, οπότε έπρεπε να μη χάσω όλη τη χρονιά.  Ένας ακόμα λόγος ήταν το οικονομικό κομμάτι. Δεν θέλω να σκέφτομαι ότι θα αναγκαστώ να μείνω μόνιμα στη Γερμανία. Δεν μου πάει η καρδιά να αφήσω την ελληνική σημαία, αν δεν μπορέσω να συνεχίσω την καριέρα μου όπως πρέπει, μπορεί να αναγκαστώ να αλλάξω σημαία»

Ο Ποντιακής καταγωγής πρωταθλητής μας έχει στη Γερμανία τη μεγάλη στήριξη των ομογενών κάθε Σάββατο στους αγώνες του. Ελπίζουμε να τελειώσει η κόντρα και να επιστρέψει γρήγορα στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά