fbpx

Ποινή αποκλεισμού για δύο χρόνια στον Γιώργο Πιλίδη

Ποινή αποκλεισμού για δύο χρόνια στον Γιώργο Πιλίδη

Με δύο χρόνια αποκλεισμό από κάθε δραστηριότητα τιμώρησε η ΕΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης) τον Γιώργο Πιλίδη, ενώ τιμωρήθηκαν επίσης και οι Μανουηλίδης, Τσεκιρίδης, Μπινεμπάουμ και Ξενίδης, για τα όσα είχαν γίνει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των Σερρών, τον περασμένο Μάιο.

Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας αποφασίστηκε να επιβληθεί η πιο βαριά ποινή στον 22χρονο αθλητή της πάλης, καθώς εκτός από τα δύο χρόνια αποκλεισμού, παραπέμφθηκε στην Επιτροπή Φιλάθλου πνεύματος, ενώ σε περίπτωση υποτροπής του Πιλίδη, θα του επιβληθεί δια παντός αποβολή από το άθλημα.

Αναφορικά με τους Τσεκιρίδη, Μπινεμπάουμ, Ξενίδη, αλλά και τον πρώην αθλητή και εκπρόσωπο των προαναφερόμενων παλαιστών, Μανουηλίδη, η ποινή τους ήταν πιο μικρή, συγκριτικά με του Έλληνα πρωταθλητή της πάλης, αλλά επήλθε μιας και κατά την απολογία τους στην Ομοσπονδία δεν ήθελαν να συνεργαστούν με το Δ.Σ.

Δεκάδες, ακόμα, αθλητές ήταν εμπλεκόμενοι, αλλά είτε δέχθηκαν ποινή με αναστολή, είτε απλώς μια επίπληξη, είτε και απαλλάχθηκαν πλήρως από τις κατηγορίες τους. Τις επόμενες ώρες αναμένουμε να υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από την Ομοσπονδία, για τις σχετικές αποφάσεις και τις τιμωρίες.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά