fbpx

Grand Slam 2022: Στις λεπτομέρειες χάθηκε το μετάλλιο για την Τελτσίδου

Grand Slam 2022: Στις λεπτομέρειες χάθηκε το μετάλλιο για την Τελτσίδου

Πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου σε Grand Slam έφτασε η Ελισάβετ Τελτσίδου, καθώς λίγες ημέρες μετά το χρυσό μετάλλιο στο Άμπου Ντάμπι, η 7η Ολυμπιονίκης του Τόκιο, κατέλαβε την 5η θέση στα 70κ. της διοργάνωσης, που φιλοξενήθηκε στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, στον προτελευταίο σταθμό των Grand Slam για το 2022.

Η Τελτσίδου, υπό την καθοδήγηση του εθνικού προπονητή Νίκου Ηλιάδη, με τρεις νίκες κατέλαβε την 1η θέση στο Pool D. Στον ημιτελικό κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Βίλεμς, την οποία είχε νικήσει στον τελικό του Grand Slam στο Άμπου Ντάμπι, όμως αυτή τη φορά ήταν η σειρά της αθλήτριας από το Βέλγιο για να πάρει τη νίκη.

Στον τελικό του ρεπεσάζ, η Τελτσίδου, με τρεις παρατηρήσεις, η μία εκ των οποίων στο Golden Score, γνώρισε την ήττα από την Ροντρίγκεζ (Βενεζουέλα) καταλαμβάνοντας την 5η θέση της τελικής κατάταξης που αντιστοιχεί σε 360 βαθμούς.

Η Ελληνίδα τζουντόκα, πριν από τη διοργάνωση του Μπακού, κατείχε την 7η θέση στην Ολυμπιακή κατάταξη, η οποία της έχει δώσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα στη διεκδίκηση της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

https://judo.apexsports.gr/2022/11/05/grand-slam-2022-gia-to-chalkino-metallio-i-elisavet-teltsidou/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά