fbpx

Η πρώτη αντίδραση του Πιλίδη για την ποινή αποκλεισμού του (pic)

Η πρώτη αντίδραση του Πιλίδη για την ποινή αποκλεισμού του (pic)

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που θέλουν την Ομοσπονδία Πάλης να έχει επιβάλει διετή αποκλεισμό στον Γιώργο Πιλίδη.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της πάλης προχώρησε σε ένα στόρι στο Instagram, ώστε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του.

Συγκεκριμένα, ο Πιλίδης έγραψε στο Instagram «…απλά σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη δεν έχω λόγια…»

Να θυμίσουμε ότι, η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης έλαβε απόφαση για διετή αποκλεισμό του Γιώργου Πιλίδη από κάθε δραστηριότητα. Η βαριά τιμωρία ήρθε μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας από την οποία εκτός του Πιλίδη επιβλήθηκαν ποινές και σε άλλους αθλητές.

Ο Πιλίδης και ο Μανουλίδης παραπέμφθηκαν και στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, ενώ σε περίπτωση υποτροπής θα αποβληθούν δια παντός από το άθλημα. Εκτός του Πιλίδη βαριά τιμωρία περίμενε τον Μανουλίδη, επίσης για δύο χρόνια, αλλά και τους Τσεκιρίδη (1,5 χρόνο), Μπινεμπάουμ (1 χρόνο).

Ο Πιλίδης και οι άλλοι αθλητές βρίσκονται σε διαμάχη με την Ομοσπονδία εδώ και καιρό, γιατί είχαν αποφασίσει να διακόψουν αγώνες στις Σέρρες, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους για μια σειρά από αποφάσεις της Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά