fbpx

Παγκόσμιο Fitness Challenge: “Χρυσή” για 2η συνεχόμενη χρονιά η Αντιπλοίαρχος Ειρήνη Ζώρα (pics)

Παγκόσμιο Fitness Challenge: “Χρυσή” για 2η συνεχόμενη χρονιά η Αντιπλοίαρχος Ειρήνη Ζώρα (pics)

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της IFBB που διεξήχθη στην Ισπανία, Santa Suzanna μεταξύ 2-7 Νοεμβρίου η Ελληνική αποστολή είχε εντυπωσιακές επιτυχίες ανάμεσα σε 80 χώρες και με συμμετοχή 700 αθλητών σε όλα τα αγωνίσματα.

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες Τάσος Κολιγκιώνης με μία πρώτη του δήλωση του στο apexsports τα είπε όλα: «ο προγραμματισμός της Ομοσπονδίας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς η 11μελης αποστολή της Εθνικής μας (8 αθλητές,  2 κριτές 1 αρχηγός αποστολής) αποκόμισε 12 μετάλλια τόσο στην Σωματική Διάπλαση όσο και στο Fitness Challenge»

Έναρξη της διοργάνωσης με τις σημαίες των χωρών που συμμετέχουν

Στο Fitness Challenge η έμπειρη Ειρήνη Ζώρα υπερασπίστηκε επιτυχώς τον τίτλο της και στέφτηκε για 2η συνεχόμενη φορά Παγκόσμια Πρωταθλήτρια. Η Ειρήνη μας δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στην κατηγορία silver του Fitness Challenge και περήφανη για το Παγκόσμιο Ρεκόρ» Το παγκόσμιο ρεκόρ της Ειρήνης έγινε μετά τις 417 επαναλήψεις που της έδωσαν και το χρυσό μετάλλιο της κατηγορίας.

Η για 2η συνεχόμενη φορά Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ειρήνη Ζώρα είναι μητέρα 3 παιδιών και αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος,  φέρει το βαθμό της Αντιπλοιάρχου καθώς έχει τιμηθεί από την υπηρεσία της για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας το 1998.

H Eθνική ομάδα στη Σωματική Διάπλαση και στο Fitness Challenge με τα έπαθλα τους

 Το Fitness Challenge είναι αναγνωρισμένο άθλημα από την ΓΓΑ και καλλιεργείται σε πάνω από 60 σωματεία στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα άθλημα που περιέχει 6 ασκήσεις και διαρκεί 24 λεπτά.  Νικητής είναι ο αθλητής με τις περισσότερες ορθές επαναλήψεις. Το Fitness Challenge μοιάζει με το πιο γνωστό crossfit και αναγνωρίστηκε επίσημα από την ΓΓΑ μαζί με τα Άρση Δραμιών (Κέτλεμπελ).

Αναλυτικά οι διακρίσεις της Ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο του Fitness Challenge:

Ζώρα Ειρήνη 1η θέση κατηγορία silver individual, 2η θέση κατηγορία gold women pairs, 4η θέση κατηγορία silver women pairs.

Δουκάκη Μαριελίζα 2η θέση κατηγορία Gold women pairs, 3η θέση Gold mix couples

Καλλιώρα Όλγα 4η θέση women silver pairs.

Ζερβός Ιωάννης 3η θέση Gold mix couples.

Στην αποστολή συμμετείχε και ως διεθνής κριτής ο Χαράλαμπος Καζήλας.

Ειρήνη Ζώρα
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά