fbpx

Πανελλήνιο U11-U13, Μιχαλάκης: «Η νέα γενιά της πάλης άφησε πολλές υποσχέσεις»

Πανελλήνιο U11-U13, Μιχαλάκης: «Η νέα γενιά της πάλης άφησε πολλές υποσχέσεις»

Για μία ακόμη φορά τα Τρίκαλα αποτέλεσαν πανελλήνιο προορισμό για την πάλη, καθώς το Σαββατοκύριακο (5-6/11), διοργανώθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Γυμναστήριο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πάλης U11-U13.

Πάνω από 350 νέοι αθλητές και αθλήτριες, από όλα τα Σωματεία της χώρας, αλλά και συνοδοί, προπονητές και προπονήτριες, βρέθηκαν στην περιοχή μας και συμμετείχαν σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και τους Δήμους Τρικκαίων και Μουζακίου.

Οι αγώνες που ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου (5/11) και ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (6/11), στέφθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία, με τους νεαρούς αθλητές και τις νεαρές αθλήτριες να διεκδικούν τους τίτλους της χρονιάς.

Το απόγευμα του Σαββάτου (5/11) πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος, που για ένα διήμερο έφερε για πολλοστή φορά τα Τρίκαλα στο επίκεντρο των διοργανώσεων της πάλης στη χώρα μας, αλλά και των μεγάλων αθλητικών γεγονότων, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του κόσμου, που έδωσε το παρών στις κερκίδες του σταδίου, αποδεικνύοντας πως τα Τρίκαλα αγαπούν την πάλη και τον αθλητισμό.

Ιδιαίτερη στιγμή της διοργάνωσης ήταν η απονομή τιμητικής πλακέτας στον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη για την συνολική προσφορά του και την συνδρομή του στην στήριξη και ανάδειξη του αθλήματος.

Σε δήλωσή του στάθηκε στην ιδιαίτερη χαρά του για την διενέργεια του πρωταθλήματος στα Τρίκαλα επισημαίνοντας: «Για μία ακόμη φορά στην περιοχή μας χτυπά η καρδιά της πάλης. Και το σημαντικότερο είναι πως βρίσκεται εδώ η νέα γενιά, το αύριο του αθλήματος, που είμαστε βέβαιοι πως θα φέρει νέες διακρίσεις για την χώρα μας. Τα Τρίκαλα έχουν αναδείξει μεγάλα ονόματα στο άθλημα της πάλης και συνεχίζουν να το κάνουν, κάτι που δείχνει τη δουλειά που γίνεται στους συλλόγους, αλλά και το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει στα νέα παιδιά για τον αθλητισμό.

Εμείς ως Περιφέρεια βρισκόμαστε δίπλα στις διοργανώσεις, στηρίζουμε έμπρακτα την προσπάθεια που γίνεται και προάγουμε τον αθλητισμό. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός έχει θέσει σε προτεραιότητα την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών, με τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει να έχουν δώσει νέα πνοή, τόσο στην διευκόλυνση της προσπάθειας των Σωματείων, όσο και στην ευκολότερη και ποιοτικότερη πρόσβαση των πολιτών στην άθληση.

Ταυτόχρονα είναι ξεκάθαρη η επιλογή μας να συνδράμουμε με κάθε τρόπο στην προσπάθεια των Σωματείων, που φέρνει τα νέα παιδιά δίπλα στον αθλητισμό και τα αθλητικά ιδεώδη, δημιουργώντας πρώτα απ’ όλα ανθρώπους και μετά αθλητές και πρωταθλητές.

Αυτό το διήμερο είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε τη νέα γενιά παλαιστών και παλαιστριών, να χειροκροτήσουμε το ταλέντο και την προσπάθειά τους. Τους εύχομαι να είναι υγιείς, δυνατοί και να δουν τα όνειρά τους να πραγματοποιούνται».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά