fbpx

ΠΟΚ: Σεμινάριο διαιτησίας λίγο πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

ΠΟΚ: Σεμινάριο διαιτησίας λίγο πριν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ Μπόξινγκ διοργάνωσε ένα διήμερο σεμινάριο διαιτησίας (5-6 Νοεμβρίου) στο Athens Avenue Hotel, για τα μέλη της με σκοπό να γίνει ένα «φρεσκάρισμα» στους κανονισμούς ερασιτεχνών αθλητών, και να αποσαφηνιστούν τυχόν απορίες, ώστε να είναι όλα ξεκάθαρα στον τρόπο βαθμολογίας και αντιμετώπισης των αθλητών, σ ένα άθλημα που συνεχώς εξελίσσεται και αλλάζει. Πολύ σημαντική πρωτοβουλία ιδιαίτερα ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στις 8 Δεκεμβρίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Την πρώτη ημέρα για τα αγωνίσματα που διεξάγονται στο Τατάμι (Πόιντ Φάιτινγκ, Λάιτ Κόντακτ, Κίκ Λάιτ) υπήρχαν 95 συμμετοχές, ενώ την δεύτερη ημέρα στα αγωνίσματα του Ρινγκ (Φούλ Κόντακτ, Λόου Κικς, Κ-1) συμμετείχαν 70 μέλη. Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν τα μέλη της επιτροπής διαιτησίας της ΠΟΚ Διονύσης Φιλιππόπουλος, Ελευθερία Παναγοπούλου και Γρηγόρης Κακολίρης.

Διονύσης Φιλιππόπουλος

Ο Διονύσης Φιλιππόπουλος φανερά ικανοποιημένος από πορεία διεξαγωγής του σεμιναρίου δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην διοίκηση για την διοργάνωση του σεμιναρίου. Μεγάλη μου χαρά και τιμή που συμμετείχα σε αυτό. Συγχαρητήρια και σε όλους όσους παρακολούθησαν με πραγματικό ενδιαφέρον και ενεργή συμμετοχή το σεμινάριο. Καλή αρχή σε όλους σας σε ένα πολύ όμορφο ταξίδι».

O πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μιχάλης Τριανταφύλλου δήλωσε: «To σώμα διαιτησίας της Π.Ο.Κ. παρών, δυνατό, άξιο και πάντα ενημερωμένο. Ευχαριστούμε πολύ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά