fbpx

Παγκόσμιο IFBB «χρυσός» ο Σιδηρόπουλος γράφοντας ιστορία

Παγκόσμιο IFBB «χρυσός» ο Σιδηρόπουλος γράφοντας ιστορία

Επέστρεψε η Εθνική ομάδα της ΠΟΣΔ, η οποία συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σωματικής Διάπλασης & Fitness 2022, που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία 2-7 Νοεμβρίου. Συνολικά οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες κατέκτησαν συνολικά 2 χρυσά, 2 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια στα ατομικά και ομαδικά αγωνίσματα που συμμετείχαν.

Ξεχώρισε ο Λευτέρης Σιδηρόπουλος, που έγινε ο πρώτος Έλληνας αθλητής που κατακτά χρυσό μετάλλιο σε senior κατηγορία σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της IFBB, διαχρονικά. Στην εναρκτήρια ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, ο Γιάννης Βασάλος στην κατηγορία Masters Bodybuilding +60, έκανε ποδαρικό και κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο!

Αναλυτικά οι αθλητές μας στην Σωματική Διάπλαση:

Λευτέρης Σιδηρόπουλος 1η θέση στην κατηγορία 100+

Γιάννης Βασάλος 3η θέση στην κατηγορία Masters +60

Σωκράτης Κουκούλης 6η θέση στην κατηγορία 80κg

Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος είχαμε και το συνέδριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας που συμμετείχε και η Ελλάδα, με εκπροσώπους τον ιδρυτικό Πρόεδρο Τάσο Κολιγκιώνη και τον συνοδό της αποστολής Κώστα Τελκή. Στο φετινό συνέδριο που είχε ιδιαίτερη σημασία διενεργήθηκαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Πρόεδρος για τα επόμενα 4 χρόνια παραμένει ο Ράφαελ Σαντόχα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά