ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Επιστροφή για Μιχάλη Κοσσυβάκη μετά το διεθνές συνέδριο πολεμικών τεχνών

Επιστροφή για Μιχάλη Κοσσυβάκη μετά το διεθνές συνέδριο πολεμικών τεχνών

Ο Μιχάλης Κοσσυβάκης επέστρεψε σήμερα από τον Καναδά όπου είχε ακόμα μία συμμετοχή ως εισηγητής στο διάσημο διεθνές συνέδριο πολεμικών τεχνών το Capital Conquest στο Κεμπέκ που διοργανώνει επί 30 χρόνια ο Hanshi John Therien, πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Kobudo Federation.

Ένα από τα γκρουπ εκπαίδευσης του Μιχάλη Κοσσυβάκη

Ο Master Μιχάλης Κοσσυβάκης, καλείται επανειλημμένα (κάθε χρόνο) να διδάξει ως Βlade Specialist, και τα γκρουπ του είναι από αυτά που συγκεντρώνουν τους περισσότερους ασκούμενους. Στο συνέδριο συμμετείχαν πάνω από 1500 ασκούμενοι από πολλά και διαφορετικά συστήματα, ενώ δίδαξαν σε αυτό πάνω από 40 εισηγητές από πολλά κράτη. Ανάμεσα τους, ο 23 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Κικ Μπόξινγκ Jean Yves “The Iceman” Theriault, o 15 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Κικ Μπόξινγκ Darrel Henegan, o Kαναδός θρύλος πολυπρωταθλητής του Καράτε Wally Slocki, και ο πρωταθλητής, κινηματογραφικός αστέρας και δημιουργός του TAEBO, Billy Blanks.

μια ασυνήθιστη φωτογραφία… ο θρύλος του Κικ Μποξινγ Theriault φορώντας GI

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.