fbpx

Πρώτο σεμινάριο αυτοάμυνας για το Guardian Girls Karate

Πρώτο σεμινάριο αυτοάμυνας για το Guardian Girls Karate

To πρώτο γεγονός του σχεδίου Guardian Girls Karate πραγματοποιήθηκε στο Τερασάκι Μπουντοκάν του Λος Άντζελες.

 Περισσότερες από 40 γυναίκες πήραν μέρος στο σεμινάριο αυτοάμυνας με συντονίστρια την τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Ελίζα Άου από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Με στόχο την ενίσχυση των γυναικών απέναντι στη βία μέσω του αθλήματος, το γεγονός είδε την Αμερικανίδα Σακούρα Κοκουμάι, την Ουκρανή Ιρίνα Ζαρέτσκα και την τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια από τη Βραζιλία, Ντούγκλας Μπρόζε, να παίρνουν μέρος, δίνοντας πολύτιμες συμβουλές από την εμπειρία τους καθώς πήραν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι συμμετέχουσες έμαθαν αρκετές αποτελεσματικές και χρήσιμες τεχνικές αυτοάμυνας σε περίπτωση που κληθούν να αντιμετωπίσουν καταστάσεις σωματικής ή πνευματικής βίας. Η πρωτοβουλία ανήκει στην παγκόσμια ομοσπονδία του αθλήματος, τον ΟΗΕ και το διεθνές ίδρυμα Κογιαμάντα.

Το παρών έδωσε ο γενικός σύμβουλος της Ιαπωνίας στο Λος Άντζελες, ο Σόνε Κένκο, ο συνιδρυτής του διεθνούς ιδρύματος Κογιαμάντα, ο Σιν Κογιαμάντα, η επικεφαλής του στρατηγικού σχεδιασμού του ΟΗΕ Μαριαρόζα Κουτίγιο, ο γενικός γραμματέας της διεθνούς ομοσπονδίας Ναγκούρα Τοσιχίσα αλλά και ο πρόεδρός της, Αντόνιο Εσπινός.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά