ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αυτοάμυνας στις 13 Νοεμβρίου

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αυτοάμυνας στις 13 Νοεμβρίου

Tην Κυριακή 13 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί το 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αυτοάμυνας που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκπαίδευσης Τεχνών Αυτοάμυνας – ΠΟΕΤΑ. Ταυτόχρονα θα διεξαχθεί και ο 5ος  Πανελλήνιος Διαγωνισμός Τεχνικών Αυτοάμυνας και εκτέλεσης Φορμών, καθώς και ανοιχτά σεμινάρια Αυτοάμυνας από 5 διαφορετικά συστήματα πολεμικών τεχνών.

Η διακήρυξη του συνεδρίου τονίζει ότι πρόκειται για «μια εκδήλωση που αγκαλιάζει όλα τα στυλ, χωρίς πολιτικές, ίντριγκες και διαχωρισμούς. Μια διοργάνωση συνώνυμη με την ποιότητα, αφού με σταθερή επιλογή πραγματοποιείται σε 5στερο ξενοδοχείο και με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια. Το κυριότερο όμως με σεβασμό και αποδοχή στην διαφορετικότητα των τεχνοτροπιών, και της ποικιλίας τους σε στοχαστικούς και φιλοσοφικούς ορισμούς, στις μικρές ή μεγάλες ανομοιότητες ή αντιθέσεις που υπάρχουν μεταξύ τους, που προωθεί τη Μαχητική πλευρά των Πολεμικών τεχνών και την προαγωγή και την περαιτέρω ανάπτυξη του όρου και της έννοιας Αυτοάμυνα».

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.