fbpx

Επιστροφή Σοφοκλέους στις 19 Νοεμβρίου στη Μαγιόρκα (pics)

Επιστροφή Σοφοκλέους στις 19 Νοεμβρίου στη Μαγιόρκα (pics)

Με μια ανακοίνωση που ξάφνιασε όλους ο Στέλιος Πολίτης ανακοίνωσε την επιστροφή της σημαίας της αγωνιστικής του ομάδας Zen Fighting Club  και του Ελληνικού Κικ Μπόξινγκ του Γιάννη Σοφοκλέους. Η πολυαναμενόμενη επιστροφή στα ρινγκ του Καβαλιώτη πρωταθλητή είναι γεγονός και μάλιστα πολύ γρήγορα. Στις 19 Νοεμβρίου στη Μαγιόρκα θα αντιμετωπίσει τον τοπικό πρωταθλητή τον «Μονομάχο» Μάξιμο Σουάρεζ. Ο αγώνας θα γίνει στα -75κ.

Να σημειωθεί ότι ο Σουάρεζ είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό των Καναρίων Νήσων λόγω του πολύ επιθετικού του στυλ. Γνωρίζοντας και τον δικό μας αθλητή πως αγωνίζεται το μόνο σίγουρο είναι το θέαμα. Ο Ισπανός έχει παγκόσμιους τίτλους στην WKA και πολλούς ερασιτεχνικούς στη χώρα του. Έχει κάνει αγώνες στο Glory (2 ήττες) και Κ-1 ΜΑΧ, έχει μεγάλη εμπειρία και βλέποντας την αγωνιστική του πορεία δείχνει να επιζητά μία νίκη απέναντι σ ένα μεγάλο όνομα, όπως είναι του Γιάννη, για να μπει ξανά σε ανοδική τροχιά, κάτι που τον κάνει πολύ επικίνδυνο.

ο “Μονομάχος” Μάξιμος Σουαρέζ

Ο Σοφοκλέους βέβαια τα ξέρει όλα αυτά, τα έχει ξαναδεί και ένας επιθετικός αθλητής είναι “βούτυρο στο ψωμί του” Αν ο Γιάννης είναι σε καλή φόρμα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα

«Ο «Θρύλος» Γιάννης Σοφοκλέους με τους 200 αγώνες, τα 80 νοκ άουτ και τους 20 Παγκόσμιους επαγγελματικούς τίτλους αποδεικνύει πως είναι εδώ και θα αγωνιστεί για να σηκώσει ακόμα μία φορά την Ελληνική σημαία ψηλά» τονίζει η ανακοίνωση του Στέλιου Πολίτη.

Ο αγώνας θα γίνει στα πλαίσια του Μαγιόρκα Fight Night III.

η αφίσα της διοργάνωσης με όλες τις λεπτομέρειες
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά