fbpx

Έτοιμη η Πατάγια για το πρώτο πρωτάθλημα Ασίας – Ειρηνικού

Έτοιμη η Πατάγια για το πρώτο πρωτάθλημα Ασίας – Ειρηνικού

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια από το Λίβανο Σάντρα Σούκαρ και ο Ελιάν Γκασάνοφ από το Καζακστάν είναι μεταξύ των ονομάτων που ξεχωρίζουν από τη λίστα συμμετοχών στην Πατάγια της Ταϊλάνδης για την πρώτη έκδοση του πρωταθλήματος μεικτών πολεμικών τεχνών Ασίας – Ειρηνικού.

 Αθλητές και αθλήτριες από συνολικά 17 αγώνες θα διαγωνιστούν στην πρώτη έκδοση της διοργάνωσης έχοντας πάρει εμπειρία από το πρώτο ασιατικό πρωτάθλημα την περασμένη χρονιά στο Κιργιστάν, ενώ φέτος θα υπάρχουν και αθλητές από την περιοχή του Ειρηνικού. Το τουρνουά που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, θα δει κατατακτήριους γύρους σε 10 κατηγορίες βάρους για τους άνδρες και 7 για τις γυναίκες σε ΜΜΑ και Striking MMA.

 «Είναι φανταστικό να βρισκόμαστε στην Ταϊλάνδη για την πρώτη έκδοση του πρωταθλήματος Ασίας – Ειρηνικού», είπε ο πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας Αλεξάντερ Ένγκελχαρντ. «Υπάρχει μία σπουδαία ιστορία στα μαχητικά σπορ σε αυτή τη χώρα και όλοι ανυπομονούν για τη διοργάνωση». Οι αποστολές που ξεχωρίζουν για το μέγεθος και τη δυναμική τους είναι εκείνες από Ταϊλάνδη, Καζακστάν, Ινδία και Κιργιστάν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά