ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

IFC 16: ήττες για τους 3 Έλληνες με επικίνδυνη διαιτησία

IFC 16: ήττες για τους 3 Έλληνες με επικίνδυνη διαιτησία

Το IFC επιστρέφει τελικά μετά από ένα μακρύ διάλειμμα κορωνοϊού και προσφέρει κορυφαίες πολεμικές τέχνες για πρώτη φορά φέτος. Στον τόπο προέλευσης της διοργάνωσης στο Wittlich, αθλητές από όλη την Ευρώπη συναντήθηκαν σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό MMA στις 6 Νοέμβριου του 2022.

Είδαμε τους αγώνες και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ήταν απαράδεκτη η διαιτησία. Οι άνθρωποι εκεί δεν έχουν ιδέα ποιος είναι ο πρώτος και θεμελιώδης νόμος του διαιτητή. Η προστασία του αθλητή είναι, αν έχει ζαλιστεί η δεχτεί αντικανονικό χτύπημα σταματάς τον αγώνα και μετράς. Αγώνες εκατομμυρίων δολαρίων με καθαρά επαγγελματίες αθλητές σταματάνε για να βεβαιωθούν ότι όλα είναι καλά. Και στην περίπτωση του Μπάμη και του Βορδοναράκη πριν το νοκ άουτ έπρεπε να είχε σταματήσει ο αγώνας και να δοθεί νοκ ντάουν. Το αν θα άλλαζε κάτι η δεν θα άλλαζε μικρή σημασία έχει, η προστασία του αθλητή έχει σημασία. Δείτε παρακάτω ολόκληρους τους αγώνες των Ελλήνων, σε Striking MMA, μαζί τους στη γωνία ο Νάσος Αργυρόπουλος

O Γιάννης Τσουκαλάς, αθλητής του Μάλλιου, στα 70 κιλά έχασε με ομόφωνη απόφαση από τον Ρώσο Γιάροσλαβ Λίερ.

Ο Παύλος Μπάμης, (X-Fight Nation) αντιμετώπιζε σε αγώνα για Ευρωπαϊκό τίτλο σε Striking MMA σε 3χ5΄γύρους τον Γερμανό Μαξίμ Καλάσνικοφ. Ο Παύλος κρατούσε σε απόσταση με καλά λακτίσματα τον Γερμανό τόσο επιθετικά όσο και σε μπλοκαρίσματα. Στο μέσο του πρώτου γύρου δέχτηκε ένα δεξί όβερχεντ που ίσως τον ζάλισε λίγο αλλά δεν μετρήθηκε. Στην επόμενη φάση σε επίθεση του δέχτηκε μία αριστερή κόντρα που έφερε και το νοκ άουτ.

Ο Δημήτρης Βορδοναράκης (Καρανικολής) αντιμετώπισε τον Αλβανό Μπεράτ Άλιου στα 77 κιλά. Νίκησε με νοκ άουτ ο Αλβανός, του δώσανε και μία ζώνη εκεί, έκανε και σαν παλαβός με τους αετούς και ξέφρενους πανηγυρισμούς μετα

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.