ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμιο: Με την συμμετοχή άνω των 50 χωρών, Ρωσία και Λευκορωσία με την σημαία της FIAS

Παγκόσμιο: Με την συμμετοχή άνω των 50 χωρών, Ρωσία και Λευκορωσία με την σημαία της FIAS

To Κιργιστάν είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τη δράση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σάμπο για πρώτη φορά στα 49 χρόνια ιστορίας της διοργάνωσης με την συμμετοχή αθλητών από περισσότερες από 50 χώρες στο Μπίσκεκ, περιλαμβανομένης Ρωσίας και Λευκορωσίας.

 Στις περισσότερες διεθνείς διοργανώσεις αθλητές από Ρωσία και Λευκορωσία δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής εξαιτίας της εισβολής στην Ουκρανία ωστόσο η διεθνής ομοσπονδία του αθλήματος επιτρέπει την συμμετοχή υπό την σημαία και τον ύμνο της.

 Η Ουκρανία αντέδρασε στην παραπάνω απόφαση και ως αποτέλεσμα προχώρησε σε μποϊκοτάζ της διοργάνωσης. Συνολικά 53 είναι οι χώρες που θα έχουν παρουσία ενώ υπάρχει και μία ομάδα προσφύγων, για πρώτη φορά στην ιστορία. Συνολικά 21 παγκόσμιοι πρωταθλητές θα αναδειχθούν με επτά σε άνδρες και γυναίκες και άλλους 7 στο combat sambo. Μπουρκίνα Φάσο, Τζιμπουτί και Σαουδική Αραβία κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.