ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

ISKA: Ευρωπαϊκό τίτλο διεκδικεί η Αντωνία Πρίφτη (pics)

ISKA: Ευρωπαϊκό τίτλο διεκδικεί η Αντωνία Πρίφτη (pics)

Στις 19 Νοεμβρίου στην Ιταλία, η αθλήτρια του Γιάννη Θεοφάνους από το Fight Club Γαλατσίου, Αντωνία Πρίφτη θα διεκδικήσει τον Ευρωπαϊκό Τίτλο της ISKA στο Μουάι Τάι. Αντίπαλος της σε αγώνα 5 γύρων των 3 λεπτών και στα 57κ., η έμπειρη Ιταλίδα Αλέσσια Κολουτσία που θα αγωνίζεται στην έδρα της. Η Αντωνία κάτοχος του Επαγγελματικού Τίτλου Ελλάδας WKU στο στυλ K-1 είναι ανερχόμενη αθλήτρια με δυναμική και αγωνίζεται συνεχώς σε διαφορετικά στυλ σε μεγάλες διοργανώσεις.

Ο αγώνας για τη “Νύχτα των Μονομάχων” έκλεισε από τον Στέλιο Πολίτη εκπρόσωπο της ISKA και όχι  μόνο για την Ελλάδα που συνόδευσε την ανακοίνωση του αγώνα με δηλώσεις του: «Εκείνο το Σαββατοκύριακο μάλιστα στέλνουμε αθλητές σε Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία να σηκώσουν την Ελληνική σημαία ψηλά αποδεικνύοντας τι έχουμε καταφέρει για το επαγγελματικό Κικ-Τάι Μπόξινγκ σε διεθνές επίπεδο. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία Ελλάδα, είμαστε στα μεγαλύτερα παγκόσμια ρινγκ!»

Η αφίσα της διοργάνωσης

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.