fbpx

Παγκόσμιο: Με Ντάβιντσον ή Γκονζάλες ο Απόστολος Τεληκωστόγλου στους “32” του Μεξικό

Παγκόσμιο: Με Ντάβιντσον ή Γκονζάλες ο Απόστολος Τεληκωστόγλου στους “32” του Μεξικό

Με τον νικητή του ζευγαριού ΝτάβιντσονΓκονζάλες θα αναμετρηθεί ο Απόστολος Τεληκωστόγλου στη φάση των “32” του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Τάε Κβον Ντο, που θα λάβει χώρα στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικό, το χρονικό διάστημα 13-20/11.

O Γκανέζος είναι στο No. 219 της παγκόσμια κατάταξης, χωρίς κάποια αγωνιστική διάκριση μέσα στο 2022, ενώ ο αθλητής από του Πουέρτο Ρίκο βρίσκεται στο No. 68 και τον περασμένο Αύγουστο ήταν 2ος στο Costa Rica Open, που είναι και η μοναδική διάκριση που έχει μέσα στη χρονιά.

Αν ο Τεληκωστόγλου καταφέρει να βγει νικητής από την όποια ενδεχόμενη “μονομαχία” σ’ αυτόν τον γύρο, τότε στη φάση των “16” θα τον περιμένει ένας εκ των Σουμαρέ, Τρέγιος Σάλας και Ζακουλουτά.

Ο πρώτος, ο Σενεγαλέζος, είναι στην 23η θέση του ταμπλό και No. 47 στον κόσμο, ενώ ο δεύτερος, ο Κολομβιανός, είναι στο No. 10 του ταμπλό και στην 11η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας 6 μετάλλια σε πολλά G2 μέσα στη χρονιά.

Εφόσον προκριθεί και από τη φάση των “16” καλύτερων του κόσμου, τότε στα προημιτελικά πιθανότατα θα συναντήσει τον ασημένιο Ολυμπιονίκη του Τόκιο, τον Ιορδανό Σαλέχ Ελσαραμπατί, που είναι το No. 2 τόσο στο ταμπλό, όσο και στην παγκόσμια κατάταξη.

https://tae-kwon-do.apexsports.gr/2022/11/10/pagkosmio-anachorisan-gia-meksiko-oi-ellines-athlites-pic/
https://tae-kwon-do.apexsports.gr/2022/11/13/pagkosmio-to-live-streaming-tis-premieras-ton-agonon-vids/
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά