ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ασιατικό: Τρίτος τίτλος για τον Ντουσμάτοφ

Ασιατικό: Τρίτος τίτλος για τον Ντουσμάτοφ

Συνολικά 5 χρυσά μετάλλια κέρδισε το Ουζμπεκιστάν την τελευταία ημέρα του ασιατικού πρωταθλήματος πυγμαχίας που πραγματοποιήθηκε στο Αμάν, την πρωτεύουσα της Ιορδανίας.

 Ο Χασανμπόι Ντουσμάτοφ, κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Ζανέιρο, ήταν μεταξύ των νικητών νικώντας τον κάτοχο του χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου στο Τόκιο, του Καζάκου Σακέν Μπομποσίνοφ, φτάνοντας τους τρεις τίτλους στην ιστορία της διοργάνωσης ενώ ήταν ο πρώτος του στην κατηγορία των -51 κιλών. Σε έναν ακόμα τελικό που είδε το Ουζμπεκιστάν να αντιμετωπίζει το Καζακστάν, στα -57 κιλά, ο νικητής των Ολυμπιακών Αγώνων Νεότητας, Αμπντουμαλίκ Χαλόκοφ, νίκησε τον Σερίκ Τερμιζχάνοφ.

 Στην κατηγορία των -63,5 κιλών ο Ρουσλάν Αμπντουλάεφ πήρε ομόφωνα τη νίκη απέναντι στον Ινδό Σίβα Τάπα με το Ουζμπεκιστάν να φτάνει τα τρία χρυσά μετάλλια στην ημέρα. Ο θρίαμβος ολοκληρώθηκε με τις επιτυχίες στα -75 κιλά και τον Σαϊτζαμσίντ Τζαφάροφ και στα σούπερ βαρέα βάρη με τον Λαζιζμπέκ Μουλοτζόνοφ που νίκησαν τους Καζάκους Νουρκανάτ Ρέιγς και Καμσιμπέλ Κουνκαμπάγεφ αντίστοιχα.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.