fbpx

Ευρωπαϊκό: Ξεκίνησαν οι αγώνες των Ελλήνων μέσα και έξω από τα ρινγκ (pics)

Ευρωπαϊκό: Ξεκίνησαν οι αγώνες των Ελλήνων μέσα και έξω από τα ρινγκ (pics)

Στην Αττάλεια της Τουρκίας ταξίδεψε ο Αντώνης Μαυρομμάτης συνοδεύοντας την Εθνική Ελλάδος ανδρών/γυναικών του Κικ Μπόξινγκ για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που με βάση την εικόνα των αθλητών μας από τις διεθνείς συναντήσεις του 2022 αναμένουμε πολλές διακρίσεις. Μαζί του ταξίδεψε και ο Μιχάλης Κουλιζάκος Υπεύθυνος Ενημέρωσης, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing. Να σημειώσουμε εδώ ότι είναι πολύ σημαντική η παρουσία παραγόντων που συνοδεύουν (και προστατεύουν) τους αθλητές οποιασδήποτε Ομοσπονδίας σε ότι σπορ και να είναι. Είναι κάτι που δυστυχώς το ακούμε χρόνια ότι αγωνιστικά πάμε καλά έξω αλλά παραγοντικά (στο παρασκήνιο) με την καλή έννοια υστερούμε.

H Ελληνική αποστολή

Ο κος Μαυρομμάτης ταξίδεψε με διπλή ιδιότητα αυτή του εκπρόσωπου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ αλλά και ως Πρόεδρος Marketing της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κικ Μπόξινγκ. Το μεγάλο στοίχημα είναι, μέσω μιας σειράς συναντήσεων κορυφής, να αναλάβει η Ελλάδα τη διοργάνωση Πανευρωπαϊκών και Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων και να προσθέσει το δικό της λιθαράκι στον Αθλητικό Τουρισμό της χώρας μας. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ήδη δώσει τα διαπιστευτήρια μας ως διεθνείς διοργανωτές με απόλυτη επιτυχία. Στο «παρασκήνιο» της αθλητικής διοργάνωσης δίνονται και αυτές οι “μάχες” που σίγουρα δυναμώνουν την διεθνή παρουσία τη χώρας μας.

Στο Πανευρωπαϊκό όπως σε όλα τα διεθνή πρωταθλήματα της WAKO υπάρχει μεγάλη συμμετοχή με 39 χώρες και με 976 αθλητές ενώ η Εθνική Ελλάδος απαρτίζεται από 50 άτομα. Οι συμμετοχές σ όλα τα στυλ ξεπερνούν τις 3.000

οι αγωνιστικοί χώροι που θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Δυναμικά