fbpx

GAMMA Ασίας – Ειρηνικού: Τίτλος για τους παγκόσμιους πρωταθλητές

GAMMA Ασίας – Ειρηνικού: Τίτλος για τους παγκόσμιους πρωταθλητές

Κάτοχοι του τίτλου σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, Σάντρα Σουκάρ και Ελίγιαν Γκασάνοφ, πήραν τον τίτλο την τελευταία ημέρα του πρωταθλήματος μεικτών πολεμικών τεχνών Ασίας – Ειρηνικού που πραγματοποιήθηκε στην Πατάγια της Ταϊλάνδης.

 Η Σουκάρ από το Λίβανο νίκησε στην κατηγορία των 65,8 κιλών την Μερουγιέρτ Ιμπράγεβα από το Καζακστάν ενώ ο Γκασάνοφ από το Καζακστάν πήρε τον τίτλο στα 77,1 κιλά απέναντι στον συμπατριώτη του, τον Νουχάν Ζουμαγκάζι. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Καζακστάν ήταν εντυπωσιακό σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά κερδίζοντας 10 χρυσά μετάλλια και 25 συνολικά.

 Τη δεύτερη θέση στον πίνακα μεταλλίων κατέλαβε το Κιργιστάν με 6 χρυσά και 11 συνολικά με τον Αντίς Ούουλου Τααλαϊμπιέκ να είναι μεταξύ των νικητών καθώς επικράτησε του Καζάκου Ισλάμ Νταβράνοφ στον τελικό των 83,9 κιλών ενώ η συμπατριώτισσά του, Φαρίντα Αμπντούεβα πήρε δύο τίτλους, ο ένας στην κατηγορία των 52,2 κιλών.

 Η Ορόρ Σαχιούν πήρε τίτλο για το Λίβανο νικώντας την Ινδονήσια Ντεσί Ραχάγιου στα 72,6 κιλά. Η Ινδονησία πήρε χρυσό μετάλλιο με την Απρίλια Λουμπαντουνγκούπ που νίκησε στα 56,7 κιλά την ντόπια Χεμίκα Σουβαντσότ. Επιτυχία γνώρισε και η Ινδία με τον Σουμίτ Μπιάν που νίκησε στα 70,3 κιλά τον Καζάκο Μπαχτιγιάρ Κασίμοφ.

 Στον τελευταίο τελικό του προγράμματος, ο Ταϊλανδός Σουταράνγκ Νορατσάρτ έδωσε τον τίτλο στη χώρα του νικώντας στον τελικό των 52,2 κιλών τον Ινδό Τατ Λόμντικ, που ήταν και το μοναδικό χρυσό μετάλλιο για την οικοδέσποινα χώρα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά