ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Παγκόσμια κατάταξη: Στην 2η θέση στον κόσμο η Μαρία Πρεβολαράκη, στα 53κ.

Παγκόσμια κατάταξη: Στην 2η θέση στον κόσμο η Μαρία Πρεβολαράκη, στα 53κ.

Στο No2 της Παγκόσμια κατάταξης ανέβηκε η Μαρία Πρεβολαράκη. Η “Κυρία” της Ελληνικής Πάλης που πρωταγωνιστεί εδώ και πολλά χρόνια παγκοσμίως ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο μια γεμάτη χρονιά.

Η κορυφαία Ελληνίδα είδε το όνομά της να φιγουράρει στην δεύτερη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης στο τελικό ranking για το 2022, επίδοση που αποτελεί ένα ακόμα ορόσημο στην πλούσια και γεμάτη επιτυχία καριέρα της.

Συγκεκριμένα η Πρεβολαράκη ολοκλήρωσε το 2022 με συγκομιδή 47.000 πόντων στα 53 κιλά των γυναικών, έχοντας μπροστά της στην Παγκόσμια κατάταξη μόνο την Ντόμινικ Ολίβια Πάρις από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η σεζόν ξεκίνησε με το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που έδωσαν στην Μαρία 8.000 πόντους, ενώ ακόμα 8.000 έφερε το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν. Το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρόσθεσε ακόμα 31.000 πόντους.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η αθλήτρια του Μόησεν Παριγέι, από το Νο. 28, απολαμβάνει πλέον τη θέση της στο Νο2, που είναι η πιο υψηλή θέση στην καριέρα της, στο list ranking που ισχύει από φέτος στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Γι αυτή την τεράστια επιτυχία η Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης θα επιβραβεύσει την Μαρία Πρεβολαράκη με 3.000 δολάρια.

Η σεζόν για την Πρεβολαράκη θα ολοκληρωθεί στο Κόραλβιλ της Αϊόβα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Εκεί στις 10 και 11 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο ομάδων.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.