fbpx

Παγκόσμιο: Απέναντι στην Ορτίθ Μπενίτο η Φαίδρα Καλτέκη στους “32” του Μεξικό

Παγκόσμιο: Απέναντι στην Ορτίθ Μπενίτο η Φαίδρα Καλτέκη στους “32” του Μεξικό

Κόντρα στην Ορτίθ Μπενίτο θα κάνει την πρεμιέρα της η Φαίδρα Καλτέκη, στα πλαίσια της φάσης των “32” του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Τάε Κβον Ντο, που θα λάβει χώρα στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικό, το χρονικό διάστημα 14-20/11.

Η Ισπανίδα αθλήτρια του τάε κβον ντο είναι το No. 30 του κόσμου και μέσα στο 2022 ήταν πρώτη στο G2 του Λουξεμβούργου, δεύτερη στο G2 του Βελγίου και τρίτη στο G2 της Αυστρίας. Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μάντσεστερ έφτασε στην 9η θέση, όπως και στο Presidents Cup τον περασμένο Φεβρουάριο.

Εφόσον και αν προκριθεί η Καλτέκη, στον επόμενο γύρο, δηλαδή στη φάση των “16” της διοργάνωσης, θα συναντήσει μία εκ των Καστίγιο, Παμ, και Αϊμουκάσεβα, με την πρώτη, την Μεξικάνα, να είναι το No. 4 του ταμπλό, αλλά και στην 42η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Περνώντας και από αυτόν το γύρο, στα προημιτελικά η Ελληνίδα αθλήτρια πιθανότατα θα συναντήσει την χρυσή Ολυμπιονίκη του 2012 και του 2016, την Βρετανίδα Τζέιντ Τζόουνς, που είναι στην 5η θέση του ταμπλό, αλλά και No. 4 του κόσμου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά