ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ανανέωση του Συμφώνου Συνεργασίας για την προώθηση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» με παρουσία της Ε.Ο.Μ.

Ανανέωση του Συμφώνου Συνεργασίας για την προώθηση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» με παρουσία της Ε.Ο.Μ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών έδωσε το παρόν στην υπογραφή της ανανέωσης του Συμφώνου Συνεργασίας για την προώθηση των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024», την ανάδειξη της Ελληνικής Ολυμπιακής πολιτιστικής κληρονομιάς και την προώθηση της Γαλλικής Γλώσσας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος κ. Μπάρκας Αθανάσιος παρευρέθηκε ως εκπρόσωπος της Ε.Ο.Μ. στην ανανέωση του συμφώνου συνεργασίας μεταξύ Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής – Ε.Ο.Ε., Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας – ΕΘΝ.Ο.Α., Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα και Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Το πρόγραμμα αναφέρεται στην προώθηση των Ολυμπιακών αξιών, του πνεύματος αλληλοβοήθειας, της ανεκτικότητας, της ενσωμάτωσης και της γαλλοφωνίας. Οι διαχρονικές και πανανθρώπινες Ολυμπιακές αξίες δείχνουν το δρόμο για τον αθλητισμό που θέλουμε να βλέπουμε. Η συμβολή της Ελλάδας στη διαμόρφωση του Ολυμπιακού κινήματος είναι καθοριστική και η συνεργασία αυτή ιδιαίτερα σημαντική για τη μεταλαμπάδευση των αξιών αυτών στις νεότερες γενιές.

Η σημαντική τελετή έλαβε χώρα με πλήθος κόσμου, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022 στην κοιτίδα του ελληνικού αθλητισμού, στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, όπου λίγες εβδομάδες νωρίτερα είχε διεξαχθεί το 1ο Πανελλαδικό Συνέδριο ΜΜΑ από την Ε.Ο.Μ., παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κου Γιώργου Μαυρωτά OLY

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.