fbpx

Ελισέεφ: “Η ατμόσφαιρα που αντιμετώπισαν οι Ρώσοι ήταν θαυμάσια”

Ελισέεφ: “Η ατμόσφαιρα που αντιμετώπισαν οι Ρώσοι ήταν θαυμάσια”

Απολύτως ικανοποιημένος από το κλίμα και την ατμόσφαιρα που συνάντησαν οι Ρώσοι αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σάμπο δήλωσε ο Σεργκέι Ελισέεφ. Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σάμπο στάθηκε στην πολύ καλή συμπεριφορά που έτυχαν οι αθλητές και οι αθλήτριές της χώρας από τους πάντες στην Μπισκέκ της Κιργιζίας, συμπεριλαμβανομένων και των αθλητών από όλες τις υπόλοιπες συμμετέχουσες ομάδες.

“Δεν είχαμε προβλήματα με τους αθλητές μας ή με επικεφαλής ομοσπονδιών άλλων χωρών. Ήταν ένα θαυμάσιο περιβάλλον, με εξαιρετική συμπεριφορά προς τους αθλητές μας από τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων και των αθλητών των άλλων κρατών.

Τίποτα δεν άλλαξε, τα πάντα ήταν όπως τα γνωρίζουμε στο σάμπο, όπου το σπορ αποτελεί μία οικογένεια. Όλοι φέρθηκαν εξαιρετικά ο ένας στον άλλο και η ατμόσφαιρα ήταν πραγματικά διαφορετική (συγκριτικά με άλλα σπορ).

Δεν αντιμετωπίσαμε διαβήματα, μονάχα υποστήριξη από όλους προς όλους. Παρά το γεγονός πως όλοι οι αγώνες ήταν σκληροί, στο τέλος οι αθλητές πάντοτε έδιναν τα χέρια και μετά απολάμβαναν και ένα τσάι παρέα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελισέεφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά