ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κορυφαίοι της αμερικανικής ηπείρου Γκαρσία Λόπεζ και Παρκ

Κορυφαίοι της αμερικανικής ηπείρου Γκαρσία Λόπεζ και Παρκ

Ο Μεξικανός Χουάν Ντιέγκο Γκαρσία Λόπεζ και η Καναδή Σκάιλαρ Παρκ αναδείχθηκαν κορυφαίοι σε άνδρες και γυναίκες στην αμερικανική ήπειρο στο γκαλά που πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

 Ήταν η πρώτη φορά που η παγκόσμια ομοσπονδία προχώρησε σε μία τέτοια βράβευση με το γεγονός να πραγματοποιείται στο Χοσπίσιο Καμπάνιας της Γουδαλαχάρα, το οποίο χτίστηκε το 1803 ως νοσοκομείο και ορφανοτροφείο ενώ στην ίδια βραδιά τιμήθηκαν προπονητές, παράγοντες και διαιτητές από την αμερικανική ήπειρο.

Ο Γκαρσία Λόπεζ πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία -75 κιλών Κ44 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ενώ η Παρκ, πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 57 κιλών το 2019. Πέρα από τους δύο αθλητές, τιμητική βράβευση έλαβαν και η Αμερικανίδα Αναστάσιγια Ζόλοτιτς και ο Κουβανός Ραφαέλ Γιουνιέρ Άλμπα Καστίγιο που πήραν το χρυσό και χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Τελευταία άρθρα Δυναμικά

Video Δυναμικά

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και λάβετε ενημερώσεις στα εισερχόμενά σας. Δεν θα σας στείλουμε spam και σεβόμαστε το απόρρητό σας.