fbpx

Σεστακόφ: “Οι μάχες στο Παγκόσμιο ήταν δυναμικές και εντυπωσιακές”

Σεστακόφ: “Οι μάχες στο Παγκόσμιο ήταν δυναμικές και εντυπωσιακές”

Την καλύτερη δυνατή αίσθηση άφησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σάμπο, μετά την ολοκλήρωσή του. Το τριήμερο 11-13 Νοεμβρίου περίπου 500 αθλητές από 50 χώρες βρέθηκαν στην Μπισκέκ της Κιργιζίας για την κορυφαία διοργάνωση του 2022 και ήδη οι εντυπώσεις που αποτυπώνονται είναι εξαιρετικές.

Σε αυτό το κλίμα, άκρως ικανοποιημένος εμφανίστηκε και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Σάμπο (FIAS), Βασίλι Σεστακόφ, ο οποίος στάθηκε όχι μόνο στο εξαιρετικό οργανωτικό και αγωνιστικό αποτέλεσμα, αλλά και στην παρθενική συμμετοχή ομάδας προφύγων, με μία αθλήτρια μάλιστα να κατακτά και χρυσό μετάλλιο.

“Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συμμετέχοντες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σάμπο, οι οποίες έλαβαν μέλος σε ένα τουρνουά υψηλού οργανωτικού επιπέδου. Οι μάχες ήταν δυναμικές και εντυπωσιακές. Φέτος, όπως και στο παρελθόν, υπήρξαν πολλές μάχες που έκαναν αίσθηση.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της FIAS υπήρχε και εκπροσώπηση ομάδας προσφύγων, με την Μαρία Αμιουλίνα Γκουέδες να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -50 κιλών. Παλαιότερα, ως μέλος της Εθνικής ομάδας της Βενεζουέλας, είχε πάρει τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων και Τζούνιορ”, ανέφερε στη δήλωσή του ο Σεστακόφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά