fbpx

Ο Μάριος Μπλάνας, 8 Δεκεμβρίου σε μεγάλη διοργάνωση στη Κωστάντζα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Ο Μάριος Μπλάνας, 8 Δεκεμβρίου σε μεγάλη διοργάνωση στη Κωστάντζα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Ο Σύλλογος «OSS Sports Club Constanța» μαζί με τον Σύλλογο Tomis Antidrug και το DFS (Dynamite Fighting Show) διοργανώνουν τη διεθνή αθλητική εκδήλωση «OSS Fighters Gala Edition 08» – Η Νύχτα των Πρωταθλητών στις 8 Δεκεμβρίου 2022, στο Sports Hall στην Κωνστάντζα, στις 20:00. Η διοργάνωση χρηματοδοτείται από το Δημαρχείο της Κωνστάντζας.

«Η συνεργασία που ολοκληρώθηκε πρόσφατα με το DFS (Dynamite Fighting Show) για το OSS Fighters Gala, έκδοση 08, στοχεύει στη συνέχιση της κοινωνικής εκστρατείας μεταξύ των νέων που ξεκίνησε από το DFS από την ίδρυσή του και σε εκπαιδευτικά ιδρύματα στην Κωνστάντζα για την προώθηση του αγώνα κατά του εκφοβισμού μέσω του αθλητή Καταλίν Μοροσάνου», λένε οι εκπρόσωποι του δήμου.

Με τη διοργάνωση του OSS Fighters Gala, και με την οικονομική υποστήριξη του Δημαρχείου της Κωνστάντζας, επιδιώκεται επίσης η προβολή της πόλης της Κωνστάντζας και των ομορφότερων τουριστικών αξιοθέατων.

Η σεζόν του 2022 στο ρουμανικό Κικ Μπόξινγκ θα ολοκληρωθεί στην Κωνστάντζα  λοιπόν, όπου κορυφαίοι μαχητές από τη Ρουμανία, αλλά και από το εξωτερικό, θα αγωνιστούν στο γκαλά της Νύχτας των Πρωταθλητών, μια εκδήλωση που θα μεταδοθεί και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σύμφωνα με δελτίο Τύπου. Η εκδήλωση θα καταγράψει επίσης την επιστροφή στο ρινγκ του πιο διάσημου μαχητή από την Κωστάντζα, Άλεξ Φίλιπ, μετά από περισσότερο από ενάμιση χρόνο διακοπής, αλλά και πολλούς διάσημους Ρουμάνους μαχητές όπως ο Μπογκντάν Ναστάσε που θα τον αντιμετωπίσει ο δικός μας Μάριος Μπλάνας.  

Ο Μάριος Μπλάνας έχει προετοιμαστεί για τον αγώνα στο NAS CAMP και μαζί του στη γωνία θα είναι ο Νάσος Αργυρόπουλος. Ο αγώνας θα είναι κατά κάποιο τρόπο και ρεβάνς για την ήττα του Μάριου στις λεπτομέρειες σε αγώνα που είχε πάει στην παράταση πριν από 7 χρόνια.

 Η Βραδιά των Πρωταθλητών θα έχει 9 αγώνες στο κυρίως φύλλο και άλλους δύο στο undercard. Αθλητές από τη Βραζιλία, το Μαρόκο, την Ολλανδία, τη Γαλλία και βέβαια Ελλάδα επιβεβαιώνονται επίσης για το γκαλά στις 8 Δεκεμβρίου.

Μέχρι το γκαλά, η Ένωση Κατά των Ναρκωτικών «Tomis constanta» και οι αθλητές με επικεφαλής τον Καταλίν Μοροσάνου θα υποστηρίξουν επίσης εκστρατείες στα σχολεία της Κωστάντζα για την αποστολή μηνυμάτων που απευθύνονται ειδικά στους νέους, σχετικά με τις επιβλαβείς επιπτώσεις της χρήσης ναρκωτικών, αλλά και τη σημασία της άσκησης ενός αθλήματος στη ζωή τους. Την ίδια στιγμή, ο πρώην μεγάλος πρωταθλητής θα συνεχίσει την εκστρατεία του κατά του Μπούλινγκ που ξεκίνησε ήδη από το 2019. Η εκδήλωση, της οποίας ο κύριος συνεργάτης μέσων ενημέρωσης είναι η Pro TV, θα παρακολουθείται ζωντανά στο Pro Arena, αλλά αργότερα και σε επανάληψη στις Ηνωμένες Πολιτείες, μέσω της United Fight Alliance, σε περισσότερες από 20 περιφερειακές τηλεοράσεις, συμπεριλαμβανομένων των NBC Sports California, NBC Sports Washighton ή Stadium TV, ανέφερε το δελτίο τύπου. Χρηματοδότης έργου: Σύλλογος Δημαρχείου Κωνστάντζας, Σύλλογος Tomis κατά των Ναρκωτικών Constanta, Ρουμανική Ομοσπονδία Kempo

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Δυναμικά